Af - 15/09-15 14:53; Opdateret: 15/09-15 15:21

Din iPhone ændrer sig i morgen: Her er hvad du kan vente digDin iPhone ændrer sig i morgen: Her er hvad du kan vente dig

Apple ruller sit nye styresystem ud onsdag. Her er, hvad det betyder for dig.

Bildstrecke im Grossformat »

Her er nogle af de ting, der kommer i en emoji-udgave i det kommende styresystem til Apple-apparater.

Apple ruller deres styresystem, iOS 9, ud til iPhone og iPad. Det medfører både ændringer i emojis, batteritid og muligheden for at lave mere end en ting på en gang.

Det skriver The Mirror.

Onsdag kommer den nye opdatering til Apples elektroniske dimser. Her er en oversigt over, hvad du kan forvente dig af din telefon, når du henter opdatering.

I sidste uge blev det afsløret, at den nye emoji-pakke blandt andet tæller en strakt langemand, der nu tager plads til ved siden af tommeltotten op. Flere medier ville vide, at det var muligt at få adgang til de nye emojis ved at melde sig som beta-tester. Det besvær behøver man ikke gå igennem nu.

Her skal du rejse hen for at få en billig iPhone
Her skal du rejse hen for at få en billig iPhone

Advarsel: Mere end 225.000 Apple-konti hacket
Advarsel: Mere end 225.000 Apple-konti hacket

Der er fem ting, du skal vide om det nye iOS.

Batteri

Lækkede billeder har op til Apple-præsentationen i begyndelsen af september varslet om, at æble-ingeniørerne har sat et mindre batteri i de nye iPhone-modeller. Men det kan der være en god grund til. Det nye styresystem skal nemlig spare mere på strømmen end de forrige iOS-udgaver tidligere har gjort.

Der kommer nemlig en ny strømsparings-indstilling, der kan klemme en time ekstra ud af batteriet ved at skrue ned for andre ting, der ikke er så vigtige.

Bedre kort

Den indbyggede kort-app bliver opdateret med offentlig transport, så hvis du ikke har råd til at købe en bil efter, at du ofret alle pengene på din iPhone, så kan det vise sig vældig brugtbart.

Animeret skærm

Desuden ser det ud til, at man nu kan få animeret baggrund som sín låseskærm.

Anmelderne er enige i dom over ny iPhone
Anmelderne er enige i dom over ny iPhone

Multitasking

På iPad kan man nu arbejde med to apps ved siden af hinanden. Det er altså slut med at have kun en app åben af gangen. Det bliver altså muligt at se Netflix OG være på Facebook på samme tid.

Bedre sikkerhed

Fremover skal man til at huske en sikkerhedskode på hele seks cifre, fremfor fire i dag. Desuden kommer der et nyt keyboard, som formentlig vil være det hurtigere at skrive på Apples touchskærm.

Ny iPhone imponerer: Men skal man købe den?
Ny iPhone imponerer: Men skal man købe den?


Få et nærmere blik på det nye styresystem i videoen nedenfor.


LÆS OGSÅ: Apple afslører: Sådan bliver den nye iPhone 6s

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx