Af - 09/02-16 22:42

Sådan kan du bruge Facebook – uden den strømslugende appSådan kan du bruge Facebook – uden den strømslugende app

Selvom du har slettet din Facebook-app for at spare på strømmen, er det stadig muligt at få notifikationer på din mobil.

Bildstrecke im Grossformat »

Er du træt af, at din Facebook-app stjæler strøm fra mobilen, men vil du alligevel gerne følge med i, hvad der sker på det sociale medie, selvom du har valgt at slette appen?

Så er der heldigvis råd at hente – bare følg disse trin:

Første skridt er at åbne Facebook.com i din browser på telefonen. Derefter går du op i Facebooks menulinje og vælger "kontoindstillinger". Herefter vælger du "notifikationer" og "mobil".

Herfra kan du vælge, hvilke push-notifikationer, du gerne vil have.

Bruger du Facebook for meget? Så lider du måske af dette
Bruger du Facebook for meget? Så lider du måske af dette

Måske vil du gerne have notifikationer på invitationer til begivenheder og beskeder i din indbakke, men ikke på kommentarer til dine opslag eller billeder - dét kan du indstille her.

Metroxpress har tidligere skrevet, hvordan Facebook-appen kan stjæle op til en femtedel af dit batteris levetid, hvilket eksempelvis mange Twitterbrugere har udtrykt stor irritation over.

Medie: Facebook-app gør din telefon langsommere
Medie: Facebook-app gør din telefon langsommere

Også Facebook selv har indrømmet problemet. Til sitet Techcrunch har virksomheden tidligere udtalt, at de er klar over problemet.

- Vi har hørt om personer, som oplever problemer med batteriet i vores iOS-app. Vi er ved at kigge på det og håber, at vi har en løsning på plads snarest, lød det tilbage i oktober fra en talsperson for det sociale medie.

Der kan dog også være fordele ved at beholde Facebooks app, selv om den dræner batteri. Blandt andet fordi mange andre apps er forbundet til Facebook – for eksempel er appen nødvendig, hvis du ønsker at poste et Instagram-billede direkte på Facebook.

LÆS OGSÅ: Sådan ændrer din Facebook sig i 2016

LÆS OGSÅ: Denne populære app dræner dit iPhone-batteri

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Prins Henriks ønske: Overraskede...
bt.dk
Dyr falder døde om, når de går forbi...
bt.dk
Far til 14-årige og udviste Yiming:...
bt.dk
Nadia Shila: Jeg har ændret mig som mor
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx