Af - 23/04-15 11:35

LISTE: Her er verdens mest populære emojisLISTE: Her er verdens mest populære emojis

En milliard emojis er blevet analyseret, og her er resultatet.

Bildstrecke im Grossformat »
Som denne er den femte mest brugte emoji.(2,4 procent af de registrerede emojis.) Alle former for håndgestikulationer kommer på en fjerdeplads. (5,3 procent af de registrerede emojis.) I alle farver og også det knuste hjerte er den tredje mest brugte kategori. (12,5 procent af de registrerede emojis.) Du er ikke den eneste. Deprimerede og rasende emojis tilhører den anden mest populære kategori.(14 procent af de registrerede emojis.) Er selvfølgelig (og heldigvis) den mest brugte kategori. (45 procent) Russerne bruger dobbelt så mange vejr-emojis som gennemsnittet - og hovedsageligt snefugget. Disse hænder, kirker, stjerner bliver brugt dobbelt så meget af brasilianere, som det globale ennemsnit. Man skulle tro, det var briterne, som mest elsker denne emoji. Men nej! Amerikanerne bruger dobbelt så mange 'royale' emojis end gennemsnittet. Frankrig er det eneste land i undersøgelsen, hvor den glade emoji ikke er den mest brugte. 55 procent af alle sendte emojis i Frankrig er hjertet. De bruger den dobbelt så meget som gennemsnittet. Ifølge undersøgelsen bruger de alkoholiske emojis dobbelt så meget som andre lande. Australiere elsker også at bruge våben-emojis. De bruger skydevåben, knive, bomber mv. 50 procent mere end gennemsnittet. Briterne vilde med den blinkeden emoji. De bruger dobbelt så mange som gennemsnittet. Kun 37 procent af deres emoji-brug dækker top 10. Dermed er de bedst til at bruge forskellige emojis. Folk, der taler tyrkisk, er de 'dårligste', og hele 57 procent af deres emojis er dem, man finder i top 10. Undersøgelsen viser, at 44, 8 procent af alle brugte emojis er denne. Den triste emoji blev til gengæld kun brugt 14,33 procent af gangene. Folk, der taler malaysisk, bruger mest de søvnige emojis, og emojis, der er søvnrelaterede. De bruger dobbelt så mange som gennemsnittet. Arabisk talende folk kan bedst lide at bruge emojis med lækkert vejr og sol, som denne.

De fleste bruger dem, nogle kommunikerer nærmest kun med dem, og det er noget, som fylder mere og mere, når der bliver SMS'et, snappet osv.

Der er selvfølgelig tale om - emojis.

Firmaet Swiftkey, som laver intelligente keyboards til iOS- og Androidtelefoner, står bag det, som må beskrives som en af de mere omfattende undersøgelser om folks brug af emojis. Undersøgelsen udkom 21. april.

I perioden oktober 2014 til januar 2015 har man set på en milliard emojis fra Swiftkeys Cloud. hvor folks brug af det virtuelle keyboard og dermed også emojis er registreret. De mange emojis har man sat i 60 kategorier for at gøre analysearbejdet mere overskueligt.

Det har blandt andet resulteret i, at der er en top fem over emoji-kategorier, som du kan se i galleriet i toppen af artiklen.

Derudover kan du også se, hvilke emojis der er mest populære blandt de forskellige sprog/dialekter.

Du kan se hele rapporten ved at klikke her.

LÆS OGSÅ: Sådan kan det gøres: Jan Gintberg som emoji

LÆS OGSÅ: Utilfreds med Apples emojis? Så lav din egen

LÆS OGSÅ: Smart trick: Send emojis fra din computer

LÆS OGSÅ: GUIDE: Sender du emojis? Pas på med dét her

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx