Af SEBASTIAN BJERRING JENSEN - 23/05-17 10:01

Afslører lækkede billeder stor forandring? iPhone 8 ser ud til at få stor makeoverAfslører lækkede billeder stor forandring? iPhone 8 ser ud til at få stor makeover

Den kommende iPhone har igen sat gang i spekulationerne om, hvad producenten Apple har fundet på.

storybild

Hvordan kommer den til at se ud? Hvilke nye funktioner kan vi se frem til? Hvilke farver kommer den i?

Og nu starter spekulationerne igen forud for Apples årlige iPhone-præsentation i september. Denne gang er turen kommet til iPhone 7s og 7s Plus, men noget tyder på, at vi også allerede i år bliver introduceret til en iPhone 8. Det skriver News.com.

http://www.news.com.au/technology/gadgets/mobile-phones/apples-fresh-iphone-8-design-has-been-created-using-leaked-schematics-of-device/news-story/7d60cbbbdefca3ebfe7cdc37d647ad67


Og de billeder viser, at vi skal forberede os på en noget forvandlet telefon i forhold til iPhone 7. Det ser nemlig ud som om, at for- og bagsiden af iPhonen vil være af glas, som vil blive holdt sammen af en stålramme.

Billederne viser også, at iPhone 8 vil være en 5.8 tommer OLED skærm, og at den fysiske 'hjemknap' vil blive fjernet. Det forventes dog stadig, at Apple vil implementere en fingerscanner-funktion et sted på den store skærm.

Fortsat ingen meldinger om danske ofre i Manchester
Fortsat ingen meldinger om danske ofre i Manchester

Den vakse læser vil også opdage, at kameraet ser anderledes ud på de lækkede billeder. Her er der sandsynligvis tale om det samme 'dual-kamera', som iPhone 7 Plus har, og som gør, at man kan tage nogle endnu flottere og dybere billeder, end et normalt telefon-kamera kan.

Der er endnu ikke kommet en specifik dato på det store iPhone-præsentation, men i 2016 lå den store dag på den 7. september.

Ariana Grande efter Manchester-tragedien: Jeg er knust
Ariana Grande efter Manchester-tragedien: Jeg er knust

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se det første billede: Prins William...
bt.dk
Peter Madsen i retten: Her er hans...
bt.dk
Jackson-familien er dybt bekymret for...
bt.dk
Dansk kaffekæde i navneskifte - det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx