Af Webstud/TR - 03/10-17 20:04

Pas på: Ny funktion kan ødelægge din iPhonePas på: Ny funktion kan ødelægge din iPhone

Apples trådløse opladning kan gøre skade på din telefons batteri, varsler ekspert.

storybild

Ønsker du at bevare dit batteri i længst mulig tid, skal passe på med at lade telefonen ligge til opladning i al for lang tid. (Billede: JUSTIN SULLIVAN/Scanpix)

Det kan virke smart og moderne, men batteriet kan tage skade, hvis du bruger funktionen konstant.

Apples to nye smartphones, iPhone 8 og iPhone X, har fået en længe ventet funktion, der gør det muligt at lade telefonerne op uden brug af kabler.

Der findes et væld af smartphones, der allerede kan blive ladet op ved hjælp af trådløs opladning, men med de nye iPhones forventes trådløs opladning at blive mere udbredt end nogensinde før.

Trådløs opladning gør det muligt at lade telefonens batteri op ved blot at lægge den på en opladningsplade. Men batteriet bliver slidt, hvis telefonen ligger der for længe.

»Jo mere dit batteri er opladet, jo større er nedbrydningen i batteriet,« fortæller Venkat Srinivasan, direktør i samarbejdet ACCES, der specialiserer sig i energilagring, til amerikanske Computerworld.

Det samme gør sig naturligvis gældende for traditionel opladning med et kabel, men det kan føles mere lokkende at lade telefonen ligge på en opladningsplade frem for at lade den være koblet til et kabel dagen lang.

Vil man undgå, at iPhone-batteriet går ned med flaget i en tidlig alder, skal man derfor holde sig fra at lade telefonen ligge på opladningspladen dagen lang.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'Inger Støjberg, jeg har lige løbet...
bt.dk
Efter stort FCK-chok: Her er...
bt.dk
Bil er kørt i vandet - kvindelig...
bt.dk
Skuespiller venter barn med sin...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx