Af - 25/09-15 10:59; Opdateret: 25/09-15 12:45

Her ligger de i kø til ny iPhone: Danskere vil betale mere end 10.000 kr. for at få den førstHer ligger de i kø til ny iPhone: Danskere vil betale mere end 10.000 kr. for at få den først

Rekordmange danskere vil betale overpriser for at få den nye iPhone 6s først. I dag udkommer den i flere lande. Heriblandt Tyskland, hvor folk har ligget i kø hele natten.

Bildstrecke im Grossformat »

Efterspørgslen på den nye iPhone 6s, der udkommer i Tyskland i dag, er stor.

Det vidner den stadigt voksende kø uden foran Apple Store i Hamborg om. Det er nemlig herfra, den nye telefon udkommer i dag.

Anmeldere: Her er dommen over den nye iPhone
Anmeldere: Her er dommen over den nye iPhone

I køen er også flere danskere repræsenteret. 15 mand fra den danske virksomhed BrugteiPhones.dk har ligget i kø hele natten. Med under armen har de en venteliste med danskere, som er villige til at betale overpriser for at være de første ejere af den nye Apple-gadget.

- Allerede i juli begyndte vi at få de første forudbestillinger, og nu har vi flere på venteliste, end da iPhone 6 kom frem sidste år. Så vi er taget 15 mand af sted med soveposer, campingstole og liggeunderlag, så vi sammen med tusindvis af Apple-fans kan få fingrene i de nye telefoner, siger Julius Winther fra BrugteiPhones.dk, som forventer et boom i brugte iPhones på markedet, når iPhone 6s officielt kommer til Danmark i oktober.

Julius Winther

Din iPhone er lige blevet meget klogere – se bare her
Din iPhone er lige blevet meget klogere – se bare her

5 grunde til at du IKKE skal jailbreake din iPhone
5 grunde til at du IKKE skal jailbreake din iPhone

Det er dog ikke kun for at få nysgerrigheden stillet og af egen interesse, at Julius og co. vælger at bruge over 15 timer i en kø i Hamborg. At sælge den nye iPhone, før den kommer på gaden i Danmark, har vist sig at være en god forretning.

Din iPhone ændrer sig i morgen: Her er hvad du kan vente dig
Din iPhone ændrer sig i morgen: Her er hvad du kan vente dig

- Det er fjerde år i træk, vi tager af sted, og i år har interessen været større end hidtil. I år har vi omkring 50 på venteliste mod 15-18 mennesker de tidligere år. Vi sælger iPhone 6s, 16 GB for 7.999 kr. og en 6s Plus 128GB for 10.399 kr., hvilket er omtrent 2.500 kr. højere, end de priser telefonerne kommer til at ligge på, når de kommer til Danmark. Og der er mange, der er villige til at betale ekstra for at være 'first mover', siger Julius Winther, men understreger samtidig, at avancen ikke er særlig stor, da der skal betales dansk moms oveni den tyske pris.

Sådan kommer den nye iPhone 6s til at se ud:

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx