Af - 23/10-16 18:53

Ny funktion på Instagram kan redde livNy funktion på Instagram kan redde liv

Den burde være indført for længe siden.

storybild

I en verden med sociale medier er det blevet altafgørende for mange mennesker, at de fremstår perfekte og problemfri hver gang, de deler billeder af deres liv på internettet.

Men de perfekte billeder betyder ikke, at folk også altid har et perfekt liv - ofte har folk problemer, som de dog ikke tør tale om, fordi det vil krakelere det 'perfekte' billede.

Instagram ude og 'stjæle' igen: Rygter om kommende ny funktion
Instagram ude og 'stjæle' igen: Rygter om kommende ny funktion

Det har Instagram nu nu sat fokus på med en ny funktion, der netop er blevet indført i USA, og som snart bliver rullet ud i resten af verdenen, skriver Lad Bible.

Med funktionen bliver det muligt at sende en anonym besked til en bruger, hvis man kan se på billedet, at de slider med tilværelsen, eller man får på fornemmelsen, der er noget galt.

Årsagen til, funktionen sender en anonym besked, er, at det ofte er svært at snakke om sine problemer, og derfor har Instagram forsøgt at undgå akavede og forvirrende situationer.

Billig modetrend hitter stort: - Jeg fik SÅ mange komplimenter
Billig modetrend hitter stort: - Jeg fik SÅ mange komplimenter

- En person har set dit opslag og tror, du går gennem en svær tid. Vi vil gerne hjælpe dig, lyder beskeden, der giver brugeren flere muligheder for at søge hjælp - blandt andet et telefonnumer, hvor man kan tale om sine problemer.

- Vi har lyttet til eksperter, der siger, at det kan gøre en stor forskel, hvis folk tæt på en rækker hånden ud, når man har problemer, siger Instagrams COO, Marne Levine.

- Samtidig har vi forstået, at det kan være svært for familie og venner at yde hjælp, fordi de ikke ved, hvordan de skal gribe det an. De problemstillinger er det meningen, den nye funktion skal hjælpe med at tackle, siger han.

Klovnene indtager Danmark: Her er de sjoveste øjeblikke
Klovnene indtager Danmark: Her er de sjoveste øjeblikke

I forbindelse med den nye funktion, vil der oghså være mulighed for at gøre opmærksom på selvskade, hvis man ser det i sit feed.

Hvis du har problemer psykisk, og du har brug for at tale med en om det, kan du ringe til Livslinien på 70 201 201 alle ugens dage hele året rundt

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx