Af - 01/05-14 12:08; Opdateret: 01/05-14 15:44

Vild opdatering i SnapchatVild opdatering i Snapchat

En ny tilføjelse til populær app gør video-chat spontant som aldrig før. Nyheden vil ryste Facebook og Skype, mener ekspert.

Det er netop blevet offentliggjort, at Snapchat vil give deres app en række nye funktioner.

Den ene er muligheden for chatsamtaler med tekst og billeder, der forsvinder af sig selv, når de er afsluttede. Den anden, og mest revolutionerende funktion, er en ny knap. Holder du den inde sender du et direkte video-stream til den du taler med.

- Der er ingen tvivl om, at Snapchat bliver ret fed med den nye opdatering. Du får mere plads til at tale med dine venner, og det giver rigtig god mulighed for spontane og uforpligtende samtaler, siger Morten Saxnæs, digital brandingchef på TV2.

De sociale medier er i krig - og du vinder på det
De sociale medier er i krig - og du vinder på det

Han er mest begejstret for den nye video-funktion, som han kalder et helt nyt lag, der er blevet tilføjet besked-app’en. Med den kan du vise dine venner de nye sko, du lige har købt, eller hvor du er lige nu

- Nu er Snapchat for alvor blevet en seriøs app til kommunikation, som også vil kunne tiltrække flere og ældre brugere. Den kan konkurrere med de store sociale medier, siger Morten Saxnæs og fortsætter:

- Det vil undre mig, hvis Facebook, Google og Skype ikke ryster lidt i bukserne nu.

Alternativ valgkamp: Ung politiker gafler stemmer på Snapchat
Alternativ valgkamp: Ung politiker gafler stemmer på Snapchat

Det afgørende for Snapchat er dog, at de formår at holde fast i det, der har gjort dem populære, hvis den nye opdatering skal slå igennem hos brugerne, mener Morten Saxnæs.

- Det er for tidligt at spå om, de nye funktioner bliver en succes, men hvis de formår at fortsætte den afslappede og legende stil, der er i app’en i dag, så kan de nå rigtig langt.

Sexting app er blevet voksen
Sexting app er blevet voksen


Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Eks-kæresten nægter at være far til...
bt.dk
Her er detaljerne om Linses nye Bed...
bt.dk
Nu står kendisparret frem: Vi følte...
bt.dk
Efterskolelærer dømt: Havde forhold...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx