Af - 27/04-16 13:47

Smart trick: Sådan trækker du dine beskeder tilbage helt gratisSmart trick: Sådan trækker du dine beskeder tilbage helt gratis

Perfekt til dig der fortryder efter at have trukket 'send'

Bildstrecke im Grossformat »

Du er i en op i en ophedet diskussion med din veninde, og sender en lidt for hidsig besked, som du fortryder sekundet efter, at der er klikket ‘send’. Men der er bare ikke noget at gøre. Eller sender en sms til en flirt efter at have drukket tre glas vin, og når han/hun så tre timer senere stadig ikke har svaret, så ville du ønske, at du kunne slette beskeden, så den ikke stod og følte sig ensom, imens du tvivlede på din egen værdighed.

Hvis du kender til den slags sms-fortrydelser, er der godt nyt: nu kan du nemlig slette beskeder, du har sendt, så modtageren ikke får adgang til dem alligevel.

Med appen Privates! kan man trække sine beskeder, billeder og videoer tilbage, inden modtageren har åbnet beskeden. Så hvis du rykker hurtigt, kan du godt nå at fortryde.

Skal du ikke på festival i år? Sådan kan du få oplevelsen fra sofaen
Skal du ikke på festival i år? Sådan kan du få oplevelsen fra sofaen

I appen kan man vælge mellem tre sikkerhedsniveauer: Mild, Wild og Insane. Forskellen er blandt andet, at de sletter beskeden, hvis altså den er ulæst, efter tre, 12 eller 24 timer.

Man kan også vælge, hvornår modtageren får lov til at se beskeden. Skal vedkommende tappe på sin telefon, holde den i en særlig vinkel eller holde sit ansigt op foran mobilens kamera?

16-årig gad ikke skolen: Nu er han direktør og millionær
16-årig gad ikke skolen: Nu er han direktør og millionær

Appen er også godt beskyttet mod at modtageren kan tage screenshots.

- Det er ikke umuligt, men men det er næsten umuligt for en person at tage screenshots eller gemme noget, hvis sikkerhedsindstillingen er høj, siger manden bag appen Isaac Datikashvili til Metro.

Hvis modtageren forsøger at screenshotte alligevel, vil appen fortælle dig det.

Appen er lige nu kun at finde på Apples iOS, men er snart på vej til Windows og Android.

LÆS OGSÅ: Kvinde beskyldes for at livestreame voldtægt

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx