Af - 08/07-15 15:45

Her er sandheden bag viral Frozen-kageHer er sandheden bag viral Frozen-kage

Den fik en del hårde ord med på vejen for at være grim, men der gemmer sig faktisk en sød historie bag den famøse Frozen-kage.

Bildstrecke im Grossformat »

Der blev ikke sparet på de hårde ord, da en Reddit-bruger delte et billede af en Frozen-kage, der skal forestille den populære figur Elsa, og som ikke helt ligner det, den rent faktisk skal.

På Reddit blev billedet af kagen lagt op sammen med en utroligt flot udgave af en Elsa-kage og teksten: 'kagen, der blev bestilt, og kagen, der ankom.' Men det er ikke den rigtige historie bag billedet.

Buzzfeed skriver, at den flotte kage er lavet af Shawna Mcgreevy, der er professionel bager, mens den anden kage er blevet lavet af en frivillig fra velgørenheds-organisationen Icing Smiles, der laver fødselsdagskager til meget syge børn og deres familier.

Familie bestilte en 'Frozen'-kage, men fik dette forfærdelige resultat i stedet
Familie bestilte en 'Frozen'-kage, men fik dette forfærdelige resultat i stedet

Lisa Randolph-Gant, der var den frivillige kagebager, har efterfølgende skrevet et svar til de mange kritikere, hvor hun indrømmer, at den ikke ser så heldig ud.

Men hun fortæller også, at hendes bedstemor lige var gået bort, og hun derfor havde brugt meget af dagen i sorg sammen med sin mor. Derfor havde hun kun haft to timer til at lave kagen.

Da hun så var på vej over for at aflevere den, begyndte det at regne voldsomt, så kagen blev våd, og det gjorde ikke reaultatet bedre.

'Når alt kommer til alt, så er det vigtigste, at jeg ikke lod det syge barn i stikken. Jeg gjorde det, jeg kunne, så gør bare nar af mig, allesammen, hvis det er nødvendigt for, at I kan have det godt med jer selv,' skriver hun.

'Frost'-events er lig med kaos: Se hvor det også er gået galt
'Frost'-events er lig med kaos: Se hvor det også er gået galt

Hos Icing Smiles havde de heller aldrig fået besked på, at deres kage skulle ligne Shawna Mcgreevys mesterværk. Det skulle bare være en Frozen-kage. Det skriver organisationen på Facebook, hvor de også viser, at de er kede af sammenligningen.

'Mit hjerte blev knust på grund af bageren, for jeg ved, hvor stor en indsats hun putter i de her donationer . Mit hjerte blev knust på grund af familien, fordi det måske vil tage noget af glæden ved gaven fra dem, hvis de ser de mange beskeder,' lyder beskeden fra en af Icing Smiles frivillige.

På deres hjemmeside står der, at deres formål er 'at lave unikke kager til de syge børn og deres søskende, som giver en midlertidig aflastning fra bekymringerne og laver et positiv minde midt i en svær tid.'

TV: Kendt skuespiller laver den bedste performance af Frozen -  nogensinde
TV: Kendt skuespiller laver den bedste performance af Frozen - nogensinde

Her er hele beskeden fra Icing Smiles:

Please note that this has been re-posted out of respect for a request from the family. We hate to lose momentum but it...

Posted by Icing Smiles, Inc. on Tuesday, July 7, 2015

TV: Nu kan du forvandle dig selv til Elsa fra Frozen med ny app
TV: Nu kan du forvandle dig selv til Elsa fra Frozen med ny app

Og her har Shawna Mcgreevy også kommenteret sagen, og hun værdsætter de frivillige i Icing Smiles' indsats

I'm being asked by... everyone, what I think about the recent posts/articles about my Elsa cake and another baker's Elsa...

Posted by McGreevy Cakes on Monday, July 6, 2015

LÆS OGSÅ: Nu skal Frozen-Anna sprættes op: Er børnespillet her for voldsomt ?

LÆS OGSÅ: Let It Go: Disney-instruktør undskylder kæmpe ørehænger

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Drømmen brast tidligt: Første...
bt.dk
Borgere i protest: Historisk kro står...
bt.dk
Studerende anklagede Støjberg for at...
bt.dk
Tidligere pornomodel står frem: Peter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx