Af - 13/07-16 20:27

8 gode råd: Sådan slår du dine venner i FIFA8 gode råd: Sådan slår du dine venner i FIFA

Vil du gerne blive bedre til FIFA? Fodboldmagasinet Balls kommer her med en række gode råd, der kan forbedre dit spil på den virtuelle grønsvær.

Bildstrecke im Grossformat »

Det er ikke kun det irske fodboldmagasin Balls, der giver gode FIFA-råd. Her er det den danske verdensmester Mohamad Al-Bacha.

FIFA 17 er lige på trapperne, og det betyder, at du skal i træning, hvis du skal slå dine venner og gå sejrende ud af ‘16-sæsonen. For at hjælpe dig lidt på vej bringer vi her otte gode råd fra det irske fodboldmagasin Balls, der kan optimere dit spil og sikre dig en stabil slutspurt.

Variér dine målspark


Når målmanden har bolden, er der mange af os som afleverer kort til en forsvarsspiller, i håb om at opbygge et angreb fra bunden. Lad være med det. Sæt en stor gut op i angrebet, så vil han vinde enhver hovedstødsduel din målmand tilbyder ham. Lav kun de korte udspark hvis du er sikker på, at modstanderen ikke har mulighed for at erobre bolden!

via GIPHY

Adidas fortsætter Fifa-sponsorat trods skandalesager
Adidas fortsætter Fifa-sponsorat trods skandalesager

Sænk farten, og tag dig god tid


Selvom dine spillere er hurtige, kan du ikke bare tonse mod mål, så snart du har fået fat i bolden. Sænk farten i dit opbyggende spil og overvej hver en aflevering nøje, ellers erobrer modstanderen bolden. Se efter en fri mand som kan åbne spillet op og lad være med at sprinte, mens du afleverer - så bliver afleveringen upræcis.

via GIPHY

Brug finesse-skuddet i boksen


Du har bygget dit angreb solidt op og har boldbesiddelse foran feltet. Vi må alle indrømme, at det er fristende at fyre en flugter med vristen, men prøv alligevel at lave lidt finesser med R1-knappen - indersiden af foden er langt mere præcis.

via GIPHY

Fifa-bosser har beriget sig selv med over en halv milliard
Fifa-bosser har beriget sig selv med over en halv milliard

Trippel-tryk på Firkant


Din wing har boldbesiddelse, og du overvejer, om du skal skyde på mål eller smække bolden indover. Husk dog, at indlæg ikke er helt så simple. Ét tryk på Firkant lægger bolden normalt indover og to tryk til den forreste stolpe. Nu tænker du sikkert ‘Hvad hvis man trykker en tredje gang?’

Ja, så får du et super effektivt fladt indlæg, der næsten er score-garanti på. Intet problem!

via GIPHY

PS. Hvis du allerede har helt styr på ovenstående, så eksperimenter med tidlige indlæg. Hold L1 nede, så kan du allerede lægge en sukkerba,l inden du når feltet.

Ronaldo forudså, at Portugals målhelt ville score
Ronaldo forudså, at Portugals målhelt ville score

Brug skudfinte som førsteberøring


At snyde din modstander til at tro at du vil sparke på mål kan være ret effektivt. For at lave en skudfinte tryk på Firkant og så hurtigt på Kryds. Forsøg at lave finten samtidig med at du modtager bolden, så vil forsvarsspilleren være helt rundt på gulvet.

via GIPHY

Ekstra tip: Hvis din spiller har 5-stjernet trick-skills, laver han en elegant ‘scoop-vending’.

Lad din keeper blive på mål

Du kender situationen. Modstanderen har kontra, så du trykker Trekant og sender din keeper en anelse ud af målet for at imødekomme angriberen. I næste nu står målmanden og kigger, mens en lobbet bold svæver over hans hoved og ind i mål.

Ikke fedt. Væn dig af med vanen ved KUN at bruge Trekant til stikninger.

via GIPHY

Ny undersøgelse: Denne sport synes danske unge er MINDST sexet
Ny undersøgelse: Denne sport synes danske unge er MINDST sexet

Ingen fældning i feltet


Der skal ikke meget til at få FIFA-dommerne til at fløjte og pege på pletten, så vær lige varsom med Firkant, når spillet foregår i feltet, Pepe.

via GIPHY


LÆS OGSÅ: Brøndby udskifter udskældt græstæppe

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx