Af - 12/08-14 08:50; Opdateret: 12/08-14 14:18

Kim fra Føtex får kæmpe ros på Facebook: Du sparker røv!Kim fra Føtex får kæmpe ros på Facebook: Du sparker røv!

Tre kvinder hylder Kim i et populært opslag på Facebook, efter han trådte til og reddede dagen for en ældre herre.

storybild

Kim er blevet dagens mand i Esbjerg, efter han trådte til da en ældre herre havde brug for en hjælpende hånd. (Billede: Facebook)

En ældre mand havde i går problemer med at få vejret, da han skulle handle ind ved Føtex i Esbjerg. Til hans held stod Maria Malou Jensen, der også var ved at handle ind, dog klar til at hjælpe ham.

- Vi møder en ældre herre som er ret svagt gående og har besvær med at trække vejret. Vi hjælper ham hen og sidde i deres caféområde, og vi får en af de søde piger i caféen til at lave en kop koldt vand til den kære herre,
skriver Maria Malou Jensen om episoden i et opslag på Facebook.

Sexkøbmand vinder over Netto
Sexkøbmand vinder over Netto

Den ældre mand var dog ikke færdig med at blive hjulpet af flinke mennesker, og snart trådte en medarbejder fra Føtex til.

- Den søde medarbejder spørger til, hvad herren skal handle. Medarbejderen løfter mandens humør ved at spørge om ham vil oversætte hans indkøbsseddel, da medarbejderen simpelthen ikke kan tyde, hvad der står. Til sidst siger den søde medarbejder, at manden bare skal blive siddende og slappe af så skal han nok finde alle varerne, skriver Maria Malou Jensen i opslaget, der siden er blevet meget populært på Facebook.

Rekordhøjt salg af klassisk dansk sommer-dessert
Rekordhøjt salg af klassisk dansk sommer-dessert

I skrivende stund har 15.000 liket det - og de andre brugere er ikke sene til at hylde Kims gode service.

- Manden har altid været sådan! For ti år siden arbejdede jeg sammen med Kim i Føtex Storegade - en fornøjelse at være på arbejde med Kim. Han fortjener så meget kredit og lønforhøjelse! skriver en bruger.

- I gamle dage, hvor besparelser ikke var så voldsomme som i dag, var dette almindelig procedure. Der var altid tid til at hjælpe. Lidt sørgeligt at Føtex generelt har valgt at spare så meget at dette bliver en sensation... Men dejligt at der stadig er mulighed for det, skriver en anden bruger.

Ingen grund til skam: Plus size kvinder i bikini hitter
Ingen grund til skam: Plus size kvinder i bikini hitter

Læs hele opslaget her:


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Facebookvideo skulle ramme...
bt.dk
Hvad skete der? Wozniacki uddelte æg...
bt.dk
Britiske ransagning indledt hos...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx