Af - 28/07-16 09:28

Denne nye app løser det største problem ved Pokémon GODenne nye app løser det største problem ved Pokémon GO

Nu findes der en app, der kan spotte Pokémon for dig, mens du har andre apps åbne. Du kan selv vælge, hvilke Pokémon den skal alarmere dig om.

Bildstrecke im Grossformat »

Pokémon GO er det helt store hit lige nu, og hele verden er blevet ramt af bølgen.

Pokémon GO er et spil, der for tiden er på de flestes læber. Men selvom spillet er populært, er der også visse ulemper ved det:

Er du inkarneret Pokémon GO-spiller, har du sikkert allerede været irriteret over, at appen kun fungerer, når den er åben. Det er altså ikke muligt at registrere eller fange Pokémon, hvis du er 'utro' med Instagram eller andre apps på telefonen imens.

Men det laver en ny app nu om på, skriver Independent. Appen PokeNotify kan registere Pokémon, og den kan på en Android-telefon køre i baggrunden af dine andre apps, samtidig med at den alarmerer dig, når du er tæt på en Pokémon.

Dansk politi har humor: Går viralt med bøn til Pokémon-spillere
Dansk politi har humor: Går viralt med bøn til Pokémon-spillere

Dermed løser appen PokeNotify endnu et stort problem ved Pokémon GO: Du sparer batteri.

Pokémon GO sluger nemlig en hel del af dit batteri, men nu hvor du kan jagte Pokémon uden at have Pokémon GO-appen åben, kan du sparer din telefon for en del strøm.

Sådan fanger du alle Pokémons i første forsøg
Sådan fanger du alle Pokémons i første forsøg

PokeNotify fungerer ved, at den sender dig en pop-up besked, når du nærmer dig en Pokémon. Du kan selv vælge, hvilke Pokémon appen skal spotte for dig.

Appen virker i øjeblikket kun på Android-telefoner, men udvikleren fortæller til Independent, at han arbejder på få den til at fungere på iOS. Det er dog ikke sikkert, at appen nogensinde bliver tilgængelig på App Store, eftersom spiller låner Pokémon GO's kort og dermed bryder reglerne.

Rihanna til fans: Stop med at fange pokémoner
Rihanna til fans: Stop med at fange pokémoner

LÆS OGSÅ: Herman fanger 600 Pokémons i døgnet uden at gå en meter: Sådan gør han

LÆS OGSÅ: Skjult kort: Her er ALLE de Pokémon - du ikke kan se i appen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx