Af Peter Astrup - 10/07-17 21:48

Har du fået advarsel på Facebook om Jayden K Smith? Så skal du gøre denne simple tingHar du fået advarsel på Facebook om Jayden K Smith? Så skal du gøre denne simple ting

Rigtig mange brugere på Facebook har fået videresendt en personlig besked fra en facebookven, hvor der advares om Jayden K Smith, som omtales som en hacker, der både kan hacke din og dine venners konto, så snart han bliver tilføjet som ven.

storybild

Der er ingen Jayden K Smith, så du skal ikke sende advarsler mod ham videre til dine venner. (Billede: Regis Duvignau)

MX har også modtaget en besked, der lyder således:

'Fortæl venligst alle kontaktpersoner i din messenger liste for ikke at acceptere Jayden K. Smith venskabsforespørgsel. Han er en hacker og har systemet forbundet til din Facebook-konto. Hvis en af dine kontakter accepterer det, bliver du også hacket, så sørg for, at alle dine venner kender det. Tak. Videresendt som modtaget. Hold fingeren nede på beskeden. Nederst i midten vil det sige fremad,' lyder den noget ubehjælpsomme besked.

Hvad skal du så gøre? Det korte svar er ingenting.

Der er ingen hacker ved navn Jayden K Smith og hvis han fandtes, så kan han ikke hacke din konto ved at være ven med dig og i øvrigt slet ikke hacke dine venners konto. Det skriver talrige medier verden over.

Til gengæld er der ved at gå internethumor i Jayden K Smith spammeriet. For eksempel har studievært Jes Dorph Petersen skrevet følgende på Facebook.

Hvis du gerne vil holde dig gode venner med tidligere DR-vært Tina Bilsbo, så lad være at sende besked videre til hende.

Og så er der nogle, som har et bud på hvem Jayden K Smith virkelig er.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Verdensstjerne i nødråb for dansk...
bt.dk
Danske sygehuse slår fast: Det gode...
bt.dk
Udenrigsministeriet advarer danskere...
bt.dk
Bilist kørte over for rødt: Mor med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx