Af Daniel Seistrup - 08/03-17 17:12

19-årig fyr udvikler skudsikker metode til at ramme plet på Tinder19-årig fyr udvikler skudsikker metode til at ramme plet på Tinder

Nu er hans opskrift gået viral.

Bildstrecke im Grossformat »

Her kan du se rækken af billeder, der har fået kvinder til at falde i svime på Tinder.

En ung amerikansk fyr ved navn Jared har fået tusindvis af unge kvinder til at ville date ham. Nu er hans metode gået viralt på de sociale medier.

Det skriver Mirror.

Årsagen til det er, fordi han har lavet en tinder-profil, der rammer bullseye. Lige i pigernes hjerte. Bogstavelig talt.

Tinder er en dating app, som millioner af mennesker bruger. På Jareds tinder-profil har han lagt fire billeder ind, hvor man kan se ham i færd med at kaste med en dartpil i mod en skive.

TINDER-TIRSDAG: 10 akavede beskeder du nok IKKE bør skrive på Tinder
TINDER-TIRSDAG: 10 akavede beskeder du nok IKKE bør skrive på Tinder

På profilen har han sat billederne op, så det ligner, at han kaster en dart, der rammer lige ind i et hjerte, der hænger på en dartskive. I hjertet står der: ’dit hjerte’.

Men udover den sjove måde, som den unge mand har sat sine billeder op på, så skriver han også en morsom profiltekst. Der står: ’I Call myself Jared, but you can call me tonight’. Hvilket løst oversat betyder betyder: ‘Jeg kalder mig selv Jared, men du kan kalde mig (på mobilen red.) i aften.

Nogle vil måske mene, at den amerikanske fyrs metode er for arrogant – specielt med det lumske smil på det sidste billede. Men folk elsker det tilsyneladende.


TINDER-TIRSDAG: 10 beskeder der går DIREKTE til sagen!
TINDER-TIRSDAG: 10 beskeder der går DIREKTE til sagen!

Men hvis nu at du er blevet smaskforelsket i Jared, hvor skal du så finde ham? Jo ifølge hans twitterprofil, så lever han i Tampa i Florida, han er han milliardær, playboy og et geni. I hvert fald ifølge ham selv.

Den amerikanske fyrs tinder-trick er nu også gået viralt på de sociale medier. Andre er derfor også begyndt at gøre ham kunsten efter med en dartskive.

Slut med at gemme sig: Tinder indfører videochat
Slut med at gemme sig: Tinder indfører videochat


LISTE: Her er de 10 bedste sange at dyrke sex til
LISTE: Her er de 10 bedste sange at dyrke sex tilLÆS OGSÅ: Hvis du bruger disse emojis, bliver du stemplet som dum

LÆS OGSÅ: 20 måder du kan gøre dig mere tiltrækkende for mænd

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx