Af Sebastian Kirk - 24/01-18 13:30

Træt af at blive forstyrret? Så nemt kan du slippe for kattevideoer på nettetTræt af at blive forstyrret? Så nemt kan du slippe for kattevideoer på nettet

Fagforeningen HK vil have dig til at stoppe med at se på kattevideoer, mens du er på arbejde.

storybild

Vi ved alle, hvor distraherende kattevideoer kan være, når man rent faktisk prøver at lave noget.

Er du en af dem, der aldrig kan koncentrere dig om dit arbejde, fordi du ikke kan lade være med at se på kattevideoer på internettet dagen lang?

via GIPHY

Vi forstår dig godt. Men bare rolig - der findes en kur. Fagforeningen HK har nemlig udviklet et plug-in til Googles Chrome-browser, der gør det umuligt at spilde tiden på kattevideoer.

'Katblocker' er navnet på programmet - en slet skjult henvisning til de såkaldte 'adblockers', der fjerner uønskede reklamer på hjemmesider.

'Bliver du nemt fristet af kattevideoer og andre overspringshandlinger? Med Katblocker kan du få en velfortjent pause fra kattene, og i stedet bruge tiden på at finde ud af, hvordan du bedst tager det næste skridt i dit arbejdsliv,' lyder det på HK's hjemmeside.

Mens Katblocker rent faktisk er et reelt program, så handler tiltaget naturligvis ikke om, at HK hader katte eller lignende. Lanceringen er derimod en del af foreningens kampagne Veludvikling, der skal opildne danskerne til at udvikle sig selv og tage næste skridt i arbejdslivet.

'Kattevideoer bliver her brugt som et eksempel på overspringshandlinger, der er nemme at ty til, når vi skal træffe svære beslutninger,' lyder det.

Du kan downloade Katblocker her. Og så er der ingen undskyldning længere - tilbage til arbejdet!

via GIPHY

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny bog afslører: Prins Harry var få...
bt.dk
Ny strandpromenade til 26 millioner...
bt.dk
LIGE NU: Politiet leder efter fire...
bt.dk
Vilde spekulationer og kæmpe brøler:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx