Af - 24/04-15 06:11

Glemmer du dine byture? Den her app husker dem for digGlemmer du dine byture? Den her app husker dem for dig

I bedste 'The Hangover'-stil giver appen dig muligheden for at gense nattens vilde fest, mens du selv ligger med tømmermænd.

storybild

(Billede: Polfoto/Flashgap)

Du kender det måske. Man vågner lørdag eller søndag formiddag med kvalme og ondt i hovedet. Men man er ikke kun ramt af tømmermænd - man er også ramt af hukommelsestab.

Det vil appen Flashgap rette op på, skriver Daily Mail. I bedste 'The Hangover'-stil kan du og dine venner nemlig bruge den til at genopfriske de minder, som I har druknet i alkohol.

Faktisk er appen inspireret af den populære tømmermænds-film 'The Hangover'. Her kan de fire hovedpersoner ikke huske noget som helst fra deres vilde aften i Las Vegas, men til sidst får de det hele at se gennem de billeder, de har taget i løbet af natten.

Ny besked-app vil overhale Snapchat
Ny besked-app vil overhale Snapchat

Flashgap fungerer på nogenlunde ud fra det koncept. Inden byturen rigtigt går i gang, starter man med at invitere sine venner til et galleri. Der lægger man så alle de billeder og videoer, som man får taget i løbet af natten, ned i.

Man får kun tre sekunder til at kigge dem igennem, inden de midlertidigt forsvinder. Når man så vågner med ondt i hovedet næste dag, vil der klokken 12 dukke en besked op på telefonen. Nu kan man se galleriet.

Samme besked får de venner, der også er med i galleriet. Men der er ikke andre, der kan se billederne. Vil man slette billederne, er det kun muligt med dem, man har taget selv. De bliver til gengæld slettet hos alle de andre også.

Sådan her ser appen ud.

Har en anden person taget et billede, der er så pinligt, at man bare vil have det slettet, så kan man anmelde det, og så er der alligevel en chance for, at man kan få "slettet beviserne".

Nu kan du søge job med en selfie
Nu kan du søge job med en selfie

Julian Kabab, der er manden bag appen, kom på ideen efter at have set 'The Hangover', og efter han havde været i byen med vennerne, hvor de havde GoPro-kameraer på hovedet.

- Vi har nok alle prøvet det her med at være i byen og så være skyldig i ikke at kunne huske særlig meget dagen efter, og det er der, hvor Flashgap kan hjælpe, lyder det fra Julian Kabab.

Hvis man har lyst til at blive mindet om sin bytur eller en hvilken som helst anden oplevelse, så kan Flashgap hentes i App Store eller i Google Play. Og modsat de fleste byture, så er appen gratis.

Politi advarer mod mobbe-app
Politi advarer mod mobbe-app

Hvis nogen er i tvivl om, hvordan de fire hovedpersoner i 'The Hangover' brugte deres aften, så kan man se det herunder. Samtidig er det måske også en lille forsmag på, hvad man kan forvente, hvis man vælger at bruge appen.

LÆS OGSÅ: Officielt: Facebook Messenger forandres markant

LÆS OGSÅ: Utilfreds med Apples emojis? Så lav din egen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx