Af - 09/06-15 18:45

Ny opdatering til din iPhone: Her er de fedeste nye funktionerNy opdatering til din iPhone: Her er de fedeste nye funktioner

Apple løftede i går sløret for nyeste opdatering til iPhones og iPads.Vi bringer de bedste nyheder derfra.

Bildstrecke im Grossformat »
Det virker som om, at Siri får opdateringer hvert år - og i år er ingen undtagelse. Efter den nye opdatering lover Apple, at Siri, den virtuelle assistent, bliver meget mere proaktiv. Den vil minde dig om kalenderbegivenheder, advare dig, hvis trafikken er slem, eller tænde for musikken, når du isætter dine høretelefoner. Lidt ligesom Google Now på Andoird. Apple Maps får nu endelig adgang til information om offentlig transport. Det betyder altså, at hvis du bruger Apple Maps for at finde frem til et sted, har du nu mulighed for at finde en rejseplan gennem deres korttjeneste. En anden brugbar tilføjelser, når man panisk kæmper for at holde sin telefon i live er en såkaldt "Low Power mode", hvor telefonen bruger langt mindre strøm, mens den så kører lidt langsommere. Udover et nyt tastatur, som skulle gøre det hurtigere at skrive, er sikkerheden i vanlig stil også blevet opgraderet i den nye opdatering. De normale 4-cifrede koder bliver erstattet af nye 6-cifrede koder, så de fleste iPhone-brugere skal nok til at skifte kodeord. Det bliver altså nemmere at holde fremmede ude af din telefon, hvis du skulle miste den. På iPad bliver det meget nemmere at arbejde nu. Som det ses på billedet bliver det muligt at have to apps åbne side om side samtidigt, så man kan lave flere ting samtidig. Derudover kan det være, at Apples betalingstjeneste snart kommer til Danmark. I går blev det offentliggjort, at Apple Pay nu kommer til Europa i Storbritannien, der er det første land udover USA med adgang til tjenesten. Med Apple Pay er det muligt at betale med sin telefon, og i Storbritannien er der blandt andet lavet aftaler med den offentlige transport og McDonald's.

Apple afholder hvert år deres Worldwide Developers Conference (WWDC). Det er en begivenhed, som den Cupertino-baserede it-gigant ofte bruger til at offentliggøre en masse nyheder.

Skandinavien bliver Apple og Spotifys nye kampplads
Skandinavien bliver Apple og Spotifys nye kampplads

Årets WWDC løb af stablen i går - og det kom der selvfølgelig en række spændende nyheder ud af. Af interessante nyheder kan nævnes: Nyt styresystem, El Capitan, til Macbooks og iMacs, ny stor opdatering til Apple Watch og Apple Music - deres konkurrent til Spotify som vi skrev om i går.

Medie: Ny iPad bliver ligeså stor som computer
Medie: Ny iPad bliver ligeså stor som computer

Men der var også en længe ventet opdatering til iPhones og iPads, iOS 9. Den nye opdatering medfører en række fede, nye funktioner og optimeringer til deres små, mobile enheder og kommer til efteråret. Vi har samlet de fedeste funktioner i galleriet øverst i artiklen.

Medie: Apple skrotter tv-satsning
Medie: Apple skrotter tv-satsning

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx