Af - 08/01-16 08:49

Chok: iPhone 7 får mindst én STOR mangelChok: iPhone 7 får mindst én STOR mangel

Ifølge store kinesiske techsites bliver iPhone 7 uden indgang til høretelefoner. Apple vil sælge dig flere produkter, men det kan der være god grund til, mener dansk ekspert.

Bildstrecke im Grossformat »

Ifølge flere store gadgetsider bliver den næste iPhone uden den normale headset-indgang.

Apple har lavet nummeret et par gange tidligere: En lille ændring ved deres nyeste telefon, og pludselig skal de nye iPhone-ejere ud at investere i omformere til deres nye telefoner, hvis de vil bruge deres dockinganlæg og ledninger.

Og med deres nye 7'er ser de ud til at lave nummeret igen. Telefonen bliver nemlig ifølge flere store kinesiske techsites 'uden indgangen til høretelefoner.' Det skriver Metro.

I stedet er planen at køre lyden gennem opladerporten – som betyder, at du skal have nye hovedtelefoner eller en ny omformer.

Guide: Slip for de irriterende standard-apps på din iPhone
Guide: Slip for de irriterende standard-apps på din iPhone

- Det lyder meget sandsynligt, at de vil gøre sådan. Så får de igen mulighed for at sælge dyre adaptere, siger redaktør på TV 2 Beep David Guldager.

Men ifølge gadgeteksperten har det også visse fordele, at skaffe sig af med jackstikket i bunden af telefonen.

- Det kan give flere muligheder for hovedtelefonerne at få Lightningporten som udgang. Den giver så at sige mere kraft, som vil åbne op for flere nye funktioner blandt andet bedre lyd, siger han.

Er din iPhone sløv? Sådan giver du telefonen friske muskler på få sekunder
Er din iPhone sløv? Sådan giver du telefonen friske muskler på få sekunder

Apple er kendt for det meget stringente design i deres tætpakkede telefoner og ved at fjerne indgangen til hovedtelefoner, kan der blive plads til andre sager.

- Det kan for eksempel være et større batteri. Apple prøver at fjerne alt det, som der ikke er absolut nødvendigt, og sådan får vi bedre telefoner, siger David Guldager.

LÆS OGSÅ: Reza fik stjålet sin telefon i Aarhus - nu er den dukket op i Jordan

LÆS OGSÅ: Ny dom: Konkurrence-fuppere får bøde på 80.000 kroner

LÆS OGSÅ: DKBN-billederne vi alle fortryder: Kan du finde dig selv?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx