Af - 18/09-15 13:32

Glem alt hvad du troede, du kendte til! Ny revolutionerende bacon-datingapp på markedetGlem alt hvad du troede, du kendte til! Ny revolutionerende bacon-datingapp på markedet

Er din livret også bacon? Så vil du eeeeelske denne nye app.

storybild

Den nye bacon-datingapp kan vise sig, at være det du har ledt efter hele dit liv. (Billede: Appstore)

Glem alt om de datingapps, der allerede er på markedet. Nu er der kommet en ny, som helt sikkert bliver en stor spiller på dating-området.

Nemlig bacon-datingappen Sizzl. Ja, du læste rigtigt. Det er en bacon-datingapp.

Det skriver blandt andre Time.

Forskere finder et sundt alternativ til bacon i havet
Forskere finder et sundt alternativ til bacon i havet

Sizzl er lavet til bacon-elskere og er et forum, hvor bacon-elskende kan møde hinanden. Og det handler ikke bare om at have et profilbillede af sig selv med et stykke bacon ud af munden. Nej, det er store løjer det her.

Når du opretter en profil, skal du svare på en række spørgsmål, der alle omhandler bacon. På den måde kan andre bacon-elskere på Sizzl se, præcis hvad for en bacon-type du er.

Nogle af spørgsmålene er blandt andet: Hvilken type bacon elsker du mest? Og hvordan du helst vil have din bacon tilberedt.

TV: Derfor er du vild med bacon
TV: Derfor er du vild med bacon

Herefter kan du – på samme måde som med andre kendte datingapps – blive matchet med andre brugere, der også elsker bacon. Men i stedet for at swipe skal du holde en sydende bacon-knap inde, afhængig af hvor meget du kan lide personen.

Nysgerrig? Appen findes i appstore til iOS og kan downloades gratis.

LÆS OGSÅ: Bacon, selfie, croissant: 38 fede nye emojis på vej

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx