Af - 30/01-17 08:38

Årets mest ventede telefon: Sådan kan iPhone 8 se udÅrets mest ventede telefon: Sådan kan iPhone 8 se ud

iPhone 8 er måske årets mest ventede telefon - og nettets utallige designere har en masse bud på, hvordan de tror den kommer til at se ud. Vi har fundet et af de bedste.

storybild

Som det sker hvert år ved denne tid begynder rygterne om den (eller de) kommende iPhones at flyde i en lind strøm fra nettets rygtesmede.

Sammen med de mange rygter kommer også designernes bud på, hvordan iPhone 8 kunne se ud – nogle bedre end andre. På Behance har vi fundet dette koncept fra designeren Moe Slah, og det er formentlig et af de bedste bud på, hvordan iPhone 8 med en “fuld skærm” kommer til at se ud – i hvert fald forfra.

Se et galleri her.

Last call: Gør et udsalgskup på mobiler
Last call: Gør et udsalgskup på mobiler

Ud over de mange renderinger begynder rygterne også at være ret konsekvente. Her er, hvad der er ret stor enighed om, hvad den/de nye iPhones vil indeholde og hvordan de vil se ud.

Tre modeller


Udover en iPhone 8 (der måske kommer til at hedde iPhone X) vil der også komme to mere “almindelige” modeller – iPhone 7S og 7S Plus.

Trådløs opladning

En eller flere af de nye modeller – i hvert fald topmodellen – ventes at få “ægte” trådløs opladning (Se en video her) Det vil sige, at man vil kunne lade telefonen flere meter fra nærmeste stikkontakt.

Helt ny skærm


Skærmen på iPhone 8 ventes at blive af typen OLED. Dermed kan vi også forvente, at Apple vil arbejde med en ny form. Enten helt uden kanter (Som i konceptet fra Moe Slah) eller med buede kanter (som Samsungs S6 og S7 og formentlig S8) – eller måske begge dele.

Ingen knap


Sidste år fjernede Apple den fysiske knap og lavede i stedet en slags virtuel knap med en lille motor, der får det til at virke som om, man trykker på en fysisk knap. På iPhone 8 ventes det, at de tager skridtet videre, fordi skærmen nu fylder hele forsiden. Knappen vil altså udelukkende være software – og kun være der, når man har brug for den. TouchID – fingeraftrykslæsning – forventes at blive integreret i skærmen.

Glas på begge sider


De seneste iPhone modeller har været bygget i aluminium, men med iPhone 8 ventes Apple at gå tilbage til et design hvor bagsiden ligesom forsiden er i glas – med en metalkant rundt – enten i stål eller aluminium. Dermed vil designet mere ligne iPhone 4 end iPhone 7.

Mere vandtæt


iPhone 8 burde blive endnu mere vandtæt end iPhone 7, der følger den såkaldte ip67 standard. iPhone 8 ventes at overholde specifikationerne for ip68 i stedet, og vil derfor kunne holde til at komme under vand i en halv time på op til 1,5 meter.

A11 processor


Som sædvanlig får den nye iPhone en ny processor. Den bliver både hurtigere, fysisk mindre og bruger mindre strøm end forgængerne. Den kommer til at hedde A11, og vil blive bygget af Taiwanesiske TSMC.

Irisscanner


De seneste rygter går på, at iPhone 8, udover fingeraftrykslæser, også vil have en irisscanner og derfor kunne låse op når den genkender ejerens øjne. Dette rygte er som sagt nyt, og formentlig det, vi er mindst overbeviste om.

Klogere SIRI


Apples assistent SIRI var rigtigt smart da den blev introduceret, men er efterfølgende blevet overhalet grundigt af både Google, Amazon og formentlig også snart Samsung. Derfor forventer mange analytikere at SIRI får en grundig overhaling i iPhone 8.

Lancering i september


Apple har i de seneste mange år valgt at afsløre deres nye telefon i Cupertino, Californien, i September. Derfor venter vi også, at iPhone 8 (Og 7S og 7S Plus) bliver lanceret til September

LÆS OGSÅ: Advarsel: Derfor skal du opdatere din iPhone NU

LÆS OGSÅ: Pas på! Disse tre tegn i en SMS kan fryse din iPhone

LÆS OGSÅ: iPhone fylder 10 - så forskellige er iPhone- og Android-mennesker

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Studerende anklagede Støjberg for at...
bt.dk
Statsministeriet: Ingen ændringer i...
bt.dk
Husker du ham? Nu forklarer...
bt.dk
16-årig valgte at blive under...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx