Af - 28/01-16 15:28; Opdateret: 28/01-16 15:42

Vilde nyheder på vej: Apple vil tilføje nyt medlem til iPhone-familienVilde nyheder på vej: Apple vil tilføje nyt medlem til iPhone-familien

Rygterne går i gadgetbranchen, hvor det forlyder, at Apple snart lancerer både en ny iPhone og en ny iPad.

Bildstrecke im Grossformat »

Er du Apple-fanboy, mobiljunkie, gadgetsamler eller er du bare vild med lækkert teknik? Så vil du sikkert juble over den historie, der lige nu spreder sig på diverse techsites.

Angiveligt planlægger Apple nemlig at offentliggøre lanceringen af flere nye produkter allerede til marts - og det er spændende nyt, vi kan blive præsenteret for.

Chok: iPhone 7 får mindst én STOR mangel
Chok: iPhone 7 får mindst én STOR mangel

Den første nyhed er eftersigende endnu et medlem til iPhone-familien, men navnet ligner noget, vi har set før: IPhone 5se. 'Se' skal stå for 'special edition', og telefonen kommer til at have en skærm på fire tommer (ligesom iPhone 4, 4S og 5S), men design og indhold som en iPhone 6.

I hvert fald hvis man skal tro 9to5mac.

Den anden nyhed, som fans håber på at se til marts, er iPad Air 3. Den vil ligesom de andre tablets i iPad Air-serien have en skærm på 9,7 tommer, men nu får du bedre lyd plus mulighed for at bruge den nye Apple Pencil.

Derudover forventer eksperterne en udvidelse til Apple Watch. Vi får næppe et nyt ur at se, men der er angiveligt nye remme i andre designs og en opdatering til styresystemet klar. Opdateringen vil betyde en opgraderingen af kort-app'en, og at du kan synkronisere flere Apple Watches med den samme mobil.

Apple samarbejder med modegigant
Apple samarbejder med modegigant

Fornylig har Apple-fans også spekuleret i den kommende iPhone 7, som Macworld gætter på kommer til at have trådløs opladning, indbygget Touch ID og en lanceringsdato, der ligger allerede til sommer.

En af de helt store ændringer kommer efter sigende til at være, at det almindelige headset erstattes af trådløse bluetooth-høretelefoner.

LÆS OGSÅ: Giver din smartphone skæve fingre?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx