Af - 22/08-14 09:18

- Folk tror ikke på, det er mig på før og efter billederne- Folk tror ikke på, det er mig på før og efter billederne

57 kilo lettere og 9.000 Instagram-følgere rigere kan gymnasieeleven Line Kurzmann fortælle om effekten af at dele ens historie åbent og ærligt på sociale medier.

Bildstrecke im Grossformat »

Klik dig igennem galleriet med eksempler på Lines opdateringer

- Jeg kan huske, da jeg sad i omklædningsrummet og tænkte “Okay Line, nu gør du det”. Mit hjerte bankede bare, og jeg var bange for at få kommentarer omkring, at jeg ikke var veltrænet og tynd nok til at dele en trænings-selfie. Jeg var virkelig nervøs omkring det, siger 17-årige Line Kurzmann om det grænseoverskridende øjeblik, hvor hun for et halvt år siden opdaterede sin Instagram-profil med en billede af sin krop i træningstøj.

Men der kom ingen ondskabsfulde kommentarer. Kun opbakning, ros og masser af følgere.

Nu er der over 9.000 følgere på profilen linefindingfit, hvor Line har dokumenteret sin transformation, fra hun som 16-årig vejede 136 kilo - til i dag, hvor hun vejer 79 kilo.

Men hvorfor dele før og efter-billeder af sig selv på Instagram og Facebook? Line gør det ikke for at opnå berømmelse og likes men for at hjælpe andre, fortæller hun.

- For mig handler det om at vise andre, at selv den, der kommer fra bunden af, kan rejse sig. Det gør mig glad, hvis jeg kan hjælpe andre til at ændre deres liv og finde troen på, at alt kan lade sig gøre, siger Line.

Hun er selv blev meget inspireret af danske Fie Friedrichsen, der på Facebook og Instagram har delt historien om sit massive vægttab.

Line er ikke i stand til at komme på noget negativt ved at dele så meget ud af sig selv.

- Det samfund, der bygges op på Instagram, består kun af søde mennesker, der bakker en op og inspirerer en til at blive ved. Jeg har da fået kommentarer fra folk, der ikke mener, at det er mig på før og efter billederne. Men der er aldrig nogen, der har set ned på mig.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsen læste om Amagermanden...
bt.dk
Medina tiltalt for kokainkørsel: Blev...
bt.dk
Hængte ombejlet fodboldstjerne ud: Nu...
bt.dk
Far til 14-årig pige i koma: 'Gid det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx