Af - 16/02-14 18:06; Opdateret: 16/02-14 19:54

Facebook ved hvornår du får en kæresteFacebook ved hvornår du får en kæreste

Det sociale medie har analyseret, hvad der sker i vores virtuelle samliv, inden vi bliver kærester – og bagefter.

storybild

Hvis man er interesseret i en person, hvad er så mere oplagt end at skrive lidt mere sammen med vedkommende på Facebook?

Det lyder nok som det mest naturlige i verden for mange, og netop derfor kan det sociale medie også med en vis sikkerhed forudse, hvem du bliver kærester med.

Facebook ved, om dit forhold holder
Facebook ved, om dit forhold holder

Internetgigantens analytikere har i anledning af Valentinsdag i fredags set på, hvor meget kontakt folk har på Facebook op til og efter at de offenliggør på det sociale netværk, at de er i et forhold, og mønstret er meget tydeligt:

I de 100 dage op til, at forholdet bliver 'officielt', skriver de to turtelduer mere og mere sammen – derefter falder det sociale samliv gevaldigt.

Facebok åbner op for transkønnede profiler
Facebok åbner op for transkønnede profiler

'Man må gå ud fra, at parrene beslutter at bruge mere tid sammen i den fysiske verden, når bejleriet er overstået,' skriver Facebook på sin blog.

Til gengæld er 'fjæsens' analytikere også kommet frem til, at man skriver langt mere positive posts på sin tidslinje, umiddelbart efter, at man har ændret sin status på det sociale medie fra 'single' til 'i et forhold'.

Smartphones optager mere tid end børn og kærester
Smartphones optager mere tid end børn og kærester

De har sammenholdt antallet af positive ord som 'kærlighed' og 'glæde' med antallet af negative ord som 'had' og 'smerte'. På dagen, hvor man offentliggør forholdet, ændrer balancen mellem de negative og positive ytringer sig gevaldigt med næsten 50 procent i de kærlige opdateringers favør.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk modehus med blodrøde tal: Har...
bt.dk
Åbenhjertig anklager om den brutale...
bt.dk
Efter Bayern-rygter: Her er Real...
bt.dk
Brutalt overfald i lejlighed:...
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx