Af - 25/11-16 11:00

Sådan får du mere plads på din iPhoneSådan får du mere plads på din iPhone

Et simpelt trick kan frigøre en masse plads på din iPhone, så du slipper for at slette billeder, video og musik.

Bildstrecke im Grossformat »

Når din iPhone fortæller dig, at pladsene er ved at være opbrugt, så er den første reaktion ofte at gå ind og slette billeder, video og musik.

Men det behøver man faktisk ikke, for der findes et simpelt trick, der frigører en masse ubrugt plads telefonen, uden du behøver slette filer og apps.

LÆS OGSÅ: Pas på! Irriterende video får din iPhone til at crashe

Når man installerer en ny app på sin iPhone, vil systemet automatisk gå ind og slette ubrugt data fra din apps, der bare ligger og tager plads på telefonen, hvis der ikke er så meget plads til data tilbage på telefonen.

Og netop den funktion kan man bruge til at lave en 'forårsrengøring' på telefonen, skriver Lifehacker, der har lavet en guide til at frigive plads på telefonen.

LÆS OGSÅ: Studie: iPhone-ejere er uærlige og selvoptagede

De foreslår, at man downloader en meget stor app, og når telefonen så har ryddet al unødig data på telefonen for at finde plads til app'en, så annullerer du bare installeringen til sidst i processen.

De foreslår, at du downloader appen Hearthstone, fordi den med sine 1.89GB er meget stor og samtidig er den gratis at hente.

LÆS OGSÅ: Løber din iPhone pludselig tør for strøm? Nu tilbyder Apple en løsning

- Du annullerer bare installeringen, når iPhonen selv har frigjort plads til den, eller du kan vente, til den er downloadet helt, siger Thorin Klosowski fra Lifehacker.

- Jeg gik fra 700 MB fri plads til 2.29GB.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx