Af Morten Skovgaard - 26/01-16 10:06

GAMING: New York på undergangens randGAMING: New York på undergangens rand

Hemmelige agenter kæmper en brav kamp for at forhindre New York i at styrte i grus i ’The Division’

storybild

Bliver ’The Division’ forårets helt store spilhit? (Billede: PR)

Et af de mest imødesete spil her i starten af 2016 er uden tvivl Ubisofts actionspil ’The Division’. Ligesom forrige års ’Destiny’ er her tale om et online-actionspil med rollespilselementer, og en udgivelse her i starten af året virker nærmest perfekt timet i forhold til indholdsproblemerne i dette spil (se andetsteds på denne side).

SPILANMELDELSE: Nyt ’Hitman’-spil efterligner tv-serierne
SPILANMELDELSE: Nyt ’Hitman’-spil efterligner tv-serierne

’The Division’ sender spillerne til New York midt i en monumental krise; en dødbringende koppevirus hærger flere amerikanske storbyer, og både regeringen og samfundet kollapser fuldstændigt efter få dage og sender landet ud i totalt kaos.

SPILANMELDELSE: Taktisk terrorbekæmpelse
SPILANMELDELSE: Taktisk terrorbekæmpelse

En gruppe hemmelige dvaleagenter fra Strategic Homeland Division bliver aktiveret i forsøget på at forhindre totalt sammenbrud og genetablere ro og orden, og det er på dette punkt midt i en igangværende katastrofe, at spillerne bliver kastet direkte ind i helvede.

Kamp er i højsædet, for flere farlige fraktioner forsøger at vinde herredømmet over New York. Særligt ”Den mørke zone” i midten af byen, som er under karantæne på grund af forhøjet smittefare, rummer store udfordringer med alt fra selvbestaltede sygdomsbekæmpere, der med deres flammekastere brænder alt og alle levende for at udrydde virussen, til psykopatiske forbrydere, der er sluppet ud af Rikers Island-fængslet.

SPILANMELDELSE: Actionarkæologen vender tilbage i 'Rise of the Tomb Raider'
SPILANMELDELSE: Actionarkæologen vender tilbage i 'Rise of the Tomb Raider'

’The Division’ har længe lignet et særdeles lovende actionrollespil med en stor, åben by at gå på opdagelse i, spandevis af udstyr at indsamle og opgradere og en umiddelbart spændende konspirationshistorie med masser af indhold kombineret med solide multiplayer-muligheder.

En offentlig betatest af ’The Division’ – som alle kan deltage i – starter den 28. januar på Xbox One og dagen efter på pc og PlayStation 4 og løber frem til den 31. januar. Spillet bliver udgivet den 8. marts.

LÆS OGSÅ: SPILANMELDELSE: Genoplev barndommens store øjeblikke i ’Star Wars: Battlefront’

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx