Af - 27/07-16 17:36; Opdateret: 28/07-16 14:53

Skribent: Derfor skal du slette Pokémon Go med det sammeSkribent: Derfor skal du slette Pokémon Go med det samme

Lad være med at udsætte det, lyder det fra skribenten, der slettede appen.

Der var propfyldt ved Dronning Louises Bro i København, hvor folk kommer for at fange Pokémon, i dagene efter appen blev tilgængelig i Danmark. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Verden er gået AMOK i Pokémon-rus.

I Pokémon Go kan du fange de eventyrlige og forskelligartede Pokémon-skabninger ved at gå ud i virkeligheden og lede efter dem med din telefon, som bruger den såkaldte augmented reality teknologi. Appen er blevet downloadet 75 millioner gange ifølge appmarked-overvågningsvirksomheden Sensor Tower.

Også herhjemme har appen været særdeles populær, så politiet endda har understreget, at det kan give problemer, når man jagter Pokémons, hvis man glemmer at være opmærksom på sine omgivelser.

WOW: Så meget har folk tabt sig af Pokémon GO
WOW: Så meget har folk tabt sig af Pokémon GO

Men en skribent ved The Next Web tager nu skridtet videre. Han mener, at du skal slette appen fra din telefon. Med. Det. Samme.

"Hvis du ser nærmere på det, vil du opdage at alle de imponerende funktioner forsøger at skjule en mørk, mørk sandhed. Det er faktisk bare endnu et spil, der forsøger at æde al din tid og dine penge," skriver Juan Buis, som beskriver en række grunde til at slette spillet fra ens telefon.

Først og fremmest handler spillet ikke om dygtighed, men om hvor meget tid man har at spilde, skriver han. For enten kan man bruge en hel masse tid på at gå rundt og finde Pokémons og nå til et højere niveau/level i spillet. Eller også kan man punge ud og veksle rigtige penge til Pokécoins, som gør hele processen hurtigere.

"Jeg slettede appen fra min telefon, da jeg nåede level 10, fordi jeg indså, at der altid vil være folk med rigtig meget tid eller rigtig mange penge, som vil være bedre til det end mig. Jeg ved ikke, hvad ham, der fangede dem alle, laver til dagligt, men det virker ikke som om, at det involverer et arbejde," skriver Juan Buis.

Skribenten forstår godt, at det kan være en udfordring at "slippe fri" og slette appen. For der er hele tiden en mulighed for at komme lidt længere, hvis man lige fanger en Pokémon eller to.

"Men det er præcis grunden til, at det er vigtigt at stoppe op et øjeblik. Hvad får du ud af det her? Kan du se dig selv slette appen i nærmeste fremtid? Måske om et par levels? Hvorfor ikke gøre det nu?"

Han minder læserne om al den tid man får, hvis man sletter appen.

"Frem for at gå ængsteligt rundt og lave ingenting, kunne du være i gang med at lære et nyt sprog eller øve dig på andre færdigheder. Du investerer så meget tid i noget, som ingen værdi har i den virkelige verden," skriver han og slutter:

"Gå til din hjemmeskærm. Slet appen. Vær fri."

LÆS OGSÅ: Babyboom i Pokémon-navne: Her er de mest populære

LÆS OGSÅ: Dansk politi har humor: Går viralt med bøn til Pokémon-spillere

LÆS OGSÅ: Pokémon GO oplever sin første nedtur

LÆS OGSÅ: Sådan fanger du alle Pokémons i første forsøg

LÆS OGSÅ: Rihanna til fans: Stop med at fange pokémoner

LÆS OGSÅ: Herman fanger 600 Pokémons i døgnet uden at gå en meter: Sådan gør han

LÆS OGSÅ: Fyr ville have 33.000 kr. for sin Pokémon Go-konto: Se hans vilde Pokémons her

LÆS OGSÅ: TV: Her bliver Pokémon fanget på københavnsk stripklub

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx