Af - 11/09-14 18:15; Opdateret: 11/09-14 19:21

Dansk firma tyvstarter iPhone 6-salgDansk firma tyvstarter iPhone 6-salg

En dansk butik har fået mulighed for at sælge dig den nye iPhone en uge før alle andre.

storybild

Den nye iPhone kan blive din allerede en uge inden de fleste danske butikker får den. (Billede: Apple)

Nogle af Danmarks mest dedikerede iPhone-fans vil med garanti lægge sig i kø foran en Apple-forhandler, når iPhone 6 sættes til salg den 26. september.

Sådan får du fingrene i den nye iPhone
Sådan får du fingrene i den nye iPhone

Men det er faktisk muligt at købe en en uges tid før. De fleste andre steder i verden bliver telefonen nemlig sat til salg allerede på fredag den 19., og det har den danske webshop Phonetrade.dk fået mulighed for at udnytte.

- Vi har en kontakt i Tyskland, som kan sikre os et begrænset parti af de her telefoner, som gør, at vi kan sætte den til salg før. Det må de andre butikker, der har en handelsaftale med Apple, ikke gøre, forklarer salgsansvarlig hos Phonetrade.dk, Morten Zachariasen.

Av for… Så dyre bliver de nye iPhones
Av for… Så dyre bliver de nye iPhones

Normalt gør Phonetrade sig i køb, restaurering og salg af brugte gadgets, men denne gang har man valgt at gøre en undtagelse.

- Det skiller sig ud fra det, vi normalt laver. Men vi vil gerne være med på bølgen, for vi synes, den nye iPhone er spændende, siger Morten Zachariasen.

- Og så synes vi bare, det er sjovt at kunne være først. Vi prøver ikke på at ændre hele markedet eller noget, vi er jo en relativt lille butik. Men vi synes, det er lidt sjovt at prikke lidt til de store og komme dem i forkøbet, supplerer han.

Ny iPhone får danskerne til at miste deres gamle telefon
Ny iPhone får danskerne til at miste deres gamle telefon

Salget starter på firmaets hjemmeside den 19. september et tidspunkt på eftermiddagen. Der er tale om et begrænset parti primært bestående af den mindste model på 4,7 tommer med 16 gigabyte.

Hvis man gerne vil have en iPhone 6 eller 6 Plus før de fleste andre herhjemme, kan man alternativt selv tage et smut til eksempelvis Tyskland og tilslutte sig en kø ved en Apple-butik. Her starter salget klokken 8 om morgenen, så man skal nok forberede sig på mindst at skulle spendere natten på gaden. Vælger man at købe en iPhone i udlandet er det vigtigt, at man sikrer sig, at den ikke er simlåst.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: Prins Nikolai er på...
bt.dk
Læge kiggede stortalent i øjnene, da...
bt.dk
Medie: Nu ved vi, hvem der myrdede...
bt.dk
Tjener millioner på danskernes...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx