Af - 01/07-15 22:15

Nu kan du være Snapchat-konge på FacebookNu kan du være Snapchat-konge på Facebook

Facebook er i gang med at tilføje et par ekstra funktioner, så du kan lege med billederne, inden du uploader dem. Det ligner noget, der er voldsomt inspireret af Snapchat.

Bildstrecke im Grossformat »

En af de fede funktioner på Snapchat er, at man kan lege med billederne, inden de skal pryde vennernes mobilskærme i mellem et og 10 sekunder. Det kan være alt fra en simpel besked til et større mesterværk.

Nu skal man også kunne lege med billederne på Facebook, og måske er du en af de heldige, der allerede har fået muligheden for at føre nogle af de kreative Snapchat-evner over i Facebooks univers.

Funktionerne er ifølge Metro UK i fuld gang med at komme ud på den Facebook-app, der findes på Apples produkter, mens Android-brugere og alle andre må væbne sig med tålmdighed.

Techcrunch melder dog om, at den er ved at blive testet i Android-appen, så der burde ikke gå lang tid, før der også her bliver mulighed for at gøre lidt mere ud af billederne, inden de skal uploades.

I galleriet øverst kan du se, hvad du kan gøre med billederne, inden du deler dem på Facebook.

Ikke kun regnbuer på Facebook: Sådan fejrede USA loven om homoægteskaber
Ikke kun regnbuer på Facebook: Sådan fejrede USA loven om homoægteskaber

Facebook har stor Messenger-nyhed på vej
Facebook har stor Messenger-nyhed på vej

Om det er Snapchat, der har været den store inspirationskilde til Facebook, vil de af gode grunde ikke ud med, men det lyder ikke usandsynligt, og flere medier påpeger da også en vis lighed med Snapchats funktioner.

I 2013 forsøgte Facebook at købe den populære app for svimlende tre milliarder dollars, men det blev afvist, og de har uden held forsøgt sig med et par kopier i de to programmer Poke og Slingshot.

Men Mark Zuckerberg og kollegaerne har altså bare måttet se på, mens Snapchat er vokset og vokset, og de selv har fejlet med forsøg på at lave lignende apps. Selv fortæller de sådan her om de nye funktioner:

- Folk vil gerne være kreative, når de deler oplevelser med venner og familie på Facebook. Vi lancerer et nyt sted, hvor vi har samlet alle Facebook's billederedigerings-værktøjer, så det er nemmere at tilføje filtre, klistermærker eller tekst til dine billeder, fortæller en talsmand fra Facebook til Techcrunch.

På redaktionens Apple-telefoner er funktionerne kommet ud i Facebooks app. I Messenger-appen er der ikke de samme funktioner, men nogle andre, som du også kan se mere om i galleriet øverst, hvis du altså ikke kendte dem i forvejen.

LÆS OGSÅ: Matematik-problem får din iPhone til at svine dig

LÆS OGSÅ: Er du klar? Sådan vil Snapchat give dig reklamer lige i smasken

LÆS OGSÅ: SE HER, PIGER: 'Nuddelhår' er kommet på Snapchat!

LÆS OGSÅ: Ny app hitter: Som Facebook og Snapchat - men med unikt twist

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dramatiske scener: Storbrand på hotel...
bt.dk
Dommen over Peter Madsens perverse...
bt.dk
Dette må du ikke gøre, når du går i...
bt.dk
Louis kan ikke li' at få våde hænder...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx