Af - 24/08-15 07:28

Her er det: Batteriet holder din smartphone med strøm i en ugeHer er det: Batteriet holder din smartphone med strøm i en uge

Et britisk firma har opfundet et smart hydrogen-drevet telefonbatteri, der sørger for, at du ikke løber tør for strøm hver dag.

Bildstrecke im Grossformat »

Vi kender det alle sammen. Man er ved at lave en vigtig aftale over sin smartphone, og pludselig går den tør for strøm, selvom den ellers har ligget til opladning hele natten.

Men det scenarie er måske snart slut. I hvert fald hævder et britisk firma at have opfundet et batteri, der kan sørge for at holde din telefon opladt i en hel uge. Det skriver independent.co.uk.

Billeder af ny iPhone i opsigtsvækkende farve
Billeder af ny iPhone i opsigtsvækkende farve

Teknologi-virksomheden 'Intelligent Energy' skulle eftersigende have lavet en fungerende prototype af en iPhone 6 med det nye batteri.

Det smarte batteri skaber elektricitet ved at kombinere brint og ilt i en lille og meget tynd brændselscelle - og de eneste affaldsprodukter er små mængder af varme og vand. Derfor er der på prototypen lavet små ventilationshuller på bagsiden af telefonen, så vanddampen fordampe.

Træt af dårligt signal? Vildt trick til din iPhone: Få tal på din signalstyrke
Træt af dårligt signal? Vildt trick til din iPhone: Få tal på din signalstyrke

Ifølge Mark Lawson-Statham fra 'Intelligent Energy' går der et par år, inden vi ser batteriet i produktion.

LÆS OGSÅ: YES – de fedeste emojis er på vej

LÆS OGSÅ: Haha, lol eller emoji? Dit valg afslører din alder

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx