Af - 30/11-16 17:02

Nu kan du se Netflix uden at være på nettetNu kan du se Netflix uden at være på nettet

Sådan gør du!

Bildstrecke im Grossformat »
Britisk krimiserie. Israelsk politisk thriller. Serie for børn. Amerikansk dramafilm fra 2016 med Mark Duplass og Sarah Paulson. Første sæson af 'Fuller House' havde premiere på Netflix tidligere i år, hvor den blev sablet ned af anmelderne, men knuselsket af et nostalgisk publikum. Nu kommer anden sæson af serien, der følger de yngste karakterer fra 'Full House' ('Hænderne Fulde' på dansk), der nu er blevet voksne. Der kommer 13 nye episoder. Fra skaberne af 'Mythbusters' kommer denne serie, som mange kalder 'Mythbusters 2.0' Doku-serie om forskellige gidselsituationer verden over. Serie for børn. Mexicansk komediedrama. Original film fra Netflix i genren - og hld nu fast - overnaturlig science fiction-thriller. En scifi- og detektiv-serie, som er lavet i samarbejde mellem BBC America og Netflix. Hovedrollerne bliver spillet af Samuel Barnett og Elijah Wood. Romantisk dramafilm fra 2008 med Kate Winslet i hovedrollen. Britisk komediegyser i seks afsnit. 'Barry' er en amerikansk dramafilm fra NEtflix, der handler om Barack Obamas unge år på universitetet Columbia i New York anno 1981. Obama bliver spillet af den unge skuespiller Devon Terrell i sin spillefilmsdebut. Filmen blev vist på Toronto International Film Festival i september og har allerede modtaget rosende ord fra anmelderne. Fantasy gyserdrama hvor Vanessa "Van" Helsing redder verdenen fra uhyggelige vampyrer. Britisk-amerikansk musicaldrama fra 2012. Medvirkende: Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, Amanda Seyfried og Eddie Redmayne. Computeranimeret serie skabt af Guillermo del Toro, der blandt andet står bag filmen 'Pan's Labyrinth'. En tv-serie om tidsrejser med Eric McCormack i hovedrollen. Han er bedst kendt som Will fra 'Will & Grace'. Anden sæson af den japanske manga-serie. Doku-serie der følger Vine-stjernen Cameron Dallas i hans bestræbelser på at gøre karriere inden for andet en sociale medier. Dramafilm fra 1998 med Edward Norton i hovedrollen. Handler om nynazister i Los Angeles. Film fra 1959 med Charlton Heston i hovedrollen.

Ovenfor kan du se, hvilke nyheder der kommer på Netflix i december.

Fra onsdag er det muligt at se Netflix uden at være koblet op på internettet.

Det skriver streaming-tjenesten i en pressemeddelelse onsdag.

Hvis du er træt af, at du ikke kan følge med i din yndlingsserie, mens du sidder på et fly, hvor internet er en sjælenhed på højde med vand i Sahara, så er hjælpen nær. Fra onsdag tilbyder Netflix nemlig, at man kan downloade en del af streamingtjenestens indhold til telefon eller tablet, hvorefter man så kan se det, når man har lyst. Uanset om man er på wifi eller ej.

Den nye mulighed lader dig ikke hente hele tjenestens udvalg ned, men tillader indtil videre, at man kan hente store dele af de ting, som Netflix selv har produceret, såsom 'Stranger Things' eller den nye dramaserie 'The Crown,' desuden bliver egenproduktionerne ledsaget af et udvalg af andre film og serier.

Klumme: 'Hygge' har ødelagt mit sexliv
Klumme: 'Hygge' har ødelagt mit sexliv

For at få muligheden for at downloade film og serier til dine dage, hvor du er uden net, så skal du opdatere til den nyeste version af Netflix.

Derefter bliver du præsenteret for en introskærm, der tager dig direkte til de sager, du kan hente ned på din telefon eller tablet.

Ellers kan du finde de film og serier, du kan downloade i sidemenuen.

Pas på: Netflix-virus breder sig
Pas på: Netflix-virus breder sig

Her kan du se lidt af udvalget.

Muligheden for at hente film og serier fra Netflix kræver et betalt abonnement og kan bruges på både Android og iOS.

LÆS OGSÅ: Farvel weekend-planer: Nu ligger Gilmore Girls på Netflix (og anmelderne jubler)

LÆS OGSÅ: LISTE: Disse film og serier kommer på Netflix i december

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kevin Magnussen har travlt:...
bt.dk
Dansk kendis har tabt sig 25 kilo:...
bt.dk
Flere anholdte efter sammenstød...
bt.dk
Nu bliver populær streamingtjeneste...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx