Af Lars Dinesen - 30/08-17 16:15

Nyt 'Walking Dead'-spil vil være zombie-dræbernes svar på Pokémon GoNyt 'Walking Dead'-spil vil være zombie-dræbernes svar på Pokémon Go

Et mobilspil, der gør spilleren til en af de overlevende i en zombieinficeret verden, er på vej til både Android og Iphone.

storybild

The Walking Dead-

Har du nogensinde siddet i et sofaen og overvejet, hvilken genstand indenfor rækkevidde, der ville tjene dig bedst som våben under et udbrud af levende døde? Så kan det være, at du vil stryge til tops på hi-scorelisterne i et nyt mobilspil, der kommer i efteråret.

Spillet 'The Walking Dead: Our World' slægter Pokemon Go på, der hittede stort i 2016 og blev en verdensomspændede succes. Det gør spillet blandt andet ved hjælp af såkaldt 'augmented reality' eller forstærket virkelighed, hvor spillet lægger et ekstra lag hen over ens omgivelser, når man holder sin telefon eller tablet op foran sig. Pludselig bliver ens kedelige tur i supermarked til en adrenalinpumpende kamp om overlevelse.

via GIPHY

Det kommende spil er en del af Walking Dead-universet, der oprindeligt er udgivet som tegneserier, men i de senere år er blevet virkelig populære i kraft af tv-serien af samme navn. Her følger man en række overlevende personer efter en såkaldt zombie-apokalyse har vendt op og ned på samfundet og lagt verden i ruiner. Det er uklart, hvor stor en rolle karakterer som Rick,  Michonne eller Daryl Dixon kommer til at spille.

Nedenfor kan du se en trailer, der dog ikke indeholder reelt 'gameplay,' altså hvordan spillet kommer til at arte sig, når man selv sidder med telefon og vil slå zombier ihjel.

Det er endnu uklart, hvornår spillet bliver muligt at hente og spille, men der bliver spekuleret i, at lanceringen vil ske sammen med ottende tv-sæson af The Walking Dead d. 22. oktober. Det er heller ikke sikkert, at det ikke bliver muligt at bøffe zombier i Netto lige med det samme. Da Pokémon gik i luften måtte danskerne vente i godt 14 dage før det blev muligt at fange de små tegneseriemonstre herhjemme

The Walking Dead: Our World kommer til Android og iPhone.

Coming soon to Apple App Store and Google Play. Watch the full trailer, link in bio. #ItsOurWorld

Et opslag delt af The Walking Dead: Our World (@twdourworld) den

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx