Af Lars Dinesen - 29/11-17 17:23

Snapchat i nyt design: Sådan kommer det til at se udSnapchat i nyt design: Sådan kommer det til at se ud

I de kommende dage ruller Snapchat en lang række ændringer ud, og det betyder, at din app kommer til at ændre sig en hel del.

Her er Snapchats nye design

Det sociale medie Snapchat er i færd med at genopfinde sig selv og har derfor brug for et nyt redesign.

'I dag annoncerer vi en mere personaliseret Snapchat. Det er redesignet til at separere 'social' og 'medie,' og det skal skabe en klar adskillelse imellem dine venner og det indhold, som du elsker,' lyder det fra en talsmand for det sociale medie til MX.

Det betyder, at en del af de kendte funktioner kommer til at tage sig anderledes ud. I første omgang vil en lille gruppe brugere få den nye opdatering og hen over de næste uger, så vil de nye app-klæder blive tildelt alle.

Appen kommer forsat til at åbne op til et kamera, hvor et fingerstrøg til venstre skifter over til ens venneside. Her bliver man mødt af de venner, man snappen mest med. Her er en af nyhederne, at dine venner bliver delt op i tre rangordener. I toppen finder man nye snaps og chatbeskeder, under det kommer vennerne, du senest har haft kontakt med på Snapchat, og til slut kommer andre historier og venner.

Et svirp til højre fra Snapchats startkamera tager nu brugeren hen til det remøblerede 'Discover,' hvor man nu skal til at vænne sig til at scrolle vertikalt, hvor man tidligere skulle bladre til siden. Rykningen af Discover betyder også, at din egen story er flyttet til din brugerside, som man bekendt kommer til ved at hive ned i skærmen. Det sociale medie kommer til at satse endnu mere på at lave personligt udvalgte ting til brugeren i 'Discover' og næste år lover udviklerne, at der er endnu mere på vej.

'I 2018 vil vi også, for at gøre Discover-siden mere underholdende, fokusere på at give skaberne på Snapchat en mere tilfredsstillende oplevelse, der involverer bedre distribution og bedre muligheder for at tjene penge,' lyder det fra Snapchats talsmand.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Karen Maj udlejede sit sommerhus: Så...
bt.dk
Politiet: Person er ramt i låret...
bt.dk
Telia-boss begræder kundeflugt: 'Det...
bt.dk
Mand ramt af skud i bandeskyderi i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx