Af - 30/01-16 20:00

Så vild er Tinders nye opdateringSå vild er Tinders nye opdatering

Nu bliver det endnu sjovere at swipe efter dates. Tinder nye opdatering forbedrer nemlig din scoreteknik markant.

Bildstrecke im Grossformat »

Galleri: Sådan bliver du matchet på Tinder.

På Tinder kommer der nu endnu flere muligheder for at score og flirte. Dating-app'en udruller nemlig en række nye funktioner i en opdatering, der kan tage dit Tinder-game til næste niveau.

Det fortæller Tinders administrerende direktør, Sean Rad, i et blogindlæg.

Den første nye funktion er en udvidelse af chatten. Den giver dig nemlig mulighed for at udtrykke dig ved at sende GIFs, når du skriver med et match.

Vil du score? Her er det PERFEKTE Tinder-tidspunkt
Vil du score? Her er det PERFEKTE Tinder-tidspunkt

De GIFs, du kan sende, kommer fra sitet giphy.com, som Tinder har lavet et samarbejde med, og her skorter det altså ikke på billeder, der kan illustrere dine præcise følelser.

Udover GIF-funktionen bliver det nu også muligt at uploade profilbilleder direkte fra din telefons kamerarulle, hvor det før kun var muligt at vælge mellem sine billeder på Facebook. Det gør det nemmere for dig og mindre belastende for dine venner, der får opdateringer, hver gang du lægger et nyt Tinder-egnet billede på din Facebook-profil.

Tinder-tirsdag: 10 gale - eller geniale - måder at bryde isen på Tinder
Tinder-tirsdag: 10 gale - eller geniale - måder at bryde isen på Tinder

En anden ny funktion gør det muligt at 'like' individuelle beskeder fra dine matches ved at tappe et grønt hjerte ved siden af beskeden. Denne funktion minder lidt om Facebook, og faktisk bliver emojis i samtaler nu også vist endnu større, ligesom i Facebook-chatten.

Som en sidste ekstra tilføjelse kan Tinder-brugere, der har en iPhone 6s eller 6s Plus bruger deres 3D-touch til at få forhåndsvist links, de får tilsendt af deres matches.

Læs mere om Tinders opdatering her.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx