Af - 29/04-14 21:47

Ny iPhone bliver tyndere end nogensindeNy iPhone bliver tyndere end nogensinde

Baseret på et lækket etui tyder meget nu på, at den kommende iPhone får samme design som den nuværende iPod Touch.

Apple kan være på vej væk fra det iPhone-design, som vi har set siden iPhone 4, der blev lanceret helt tilbage i 2010. Alle iPhones siden da, med undtagelse af iPhone 5C, har en aluminiumsramme med helt flade kanter, men nu tyder et lækket etui, der angiveligt er fremstillet til den kommende iPhone, på at et nyt og meget tyndere design med afrundede kanter er på trapperne.

Det er folkene bag YouTube-kanalen Unbox Therapy, som har fået fingrene i det omtalte etui, og som de demonstrerer i videoen herunder, kan man ud fra etuiet – hvis der ellers er tale om den ægte vare – konkludere, at en kommende iPhone 6, eller iPhone Air, får samme design som den nuværende iPod Touch. Udover en mere rund udformning indebærer det også, at Apples nye smartphone vil blive tyndere end nogensinde.

Noget tyder på, at den kommende iPhone bliver lige så tynd og får samme design som den aktuelle iPod Touch.
Noget tyder på, at den kommende iPhone bliver lige så tynd og får samme design som den aktuelle iPod Touch.

I videoen kan man nemlig se, at iPod Touch, som blev lanceret i sin aktuelle inkarnation tilbage i 2012, passer perfekt ind i det lækkede etui, hvad tykkelsen angår, og holder dette stik, så er det ensbetydende med, at den kommende iPhone vil være blot 6,1 mm tynd. Det er en markant forbedring i forhold til den aktuelle iPhone 5S, som måler 7,6 mm i tykkelsen.

Når Apple allerede i 2012 kunne fremstille en så slank iPod Touch skyldes det naturligvis, at iPod’en ikke indeholder samme pladskrævende radiokomponenter som en iPhone, så det er noget af et kunststykke, hvis Apple har haft held med at reducere alle komponenternes størrelse så meget, at der kan blive plads til en hel smartphone på 6,1 mm.

Denne artikel er leveret af Lyd & Billede.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medie: Formodet 'pakkebombe-mand'...
bt.dk
Vidne i retten: Peter Madsen drømte...
bt.dk
Det gik galt på scenen: Her er...
bt.dk
DR-ansat rasede over DR-program: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx