Af - 06/09-15 18:21

Ny iPhone 6s bliver udstyret med superskærmNy iPhone 6s bliver udstyret med superskærm

De seneste rygter om den nye iPhone 6s og iPhone 6s Plus peger på, at telefonen bliver sendt på gaden med en endnu mere intelligent touch-skærm. Telefonen offentliggøres onsdag.

Bildstrecke im Grossformat »

Nu er der ikke mere end tre dage til, at Apple løfter sløret for, hvordan den nye iPhone 6s og iPhone 6s Plus kommer til at se ud, samt hvilke frække features Apples mange fans kan forvente at blive forkælet med. Dette sker på en konference onsdag den 9. september.

Ifølge hjemmesiden 9to5mac.com, som har talt med kilder med kendskab til produktet, bliver den nye telefon udstyret med en endnu mere intelligent skærm, som er baseret på Apples 'Force Touch technology'.

Her er det: Batteriet holder din smartphone med strøm i en uge
Her er det: Batteriet holder din smartphone med strøm i en uge

Teknologien er allerede kendt fra Apple Watch, hvor skærmen er så finfølende, at den kan registrere både bløde og hårde tryk.

Ifølge 9to5mac.com er det ikke som sådan en nyhed, at iPhone 6s og iPhone 6s Plus vil blive udstyret med Force Touch technologi. Dette har angiveligt hele tiden været planen. Nej, det nye er, at den kommende 6'er får en ny og bedre udgave af teknologien under navnet '3D Touch'.

Billeder af ny iPhone i opsigtsvækkende farve
Billeder af ny iPhone i opsigtsvækkende farve

Imens trackpad'en på MacBook og Apple Watch kan mærke to former for tryk, hvor der skelnes mellem let berøring og et hårdere tryk, kan de nye iPhones rent faktisk føle tre niveauer af berøring. Et tap, et tryk og et dybere tryk, hvilket åbner op forskellige tricks og smutveje på telefonen, skriver 9to5mac.com.

Ifølge hjemmesiden bliver den nye model generelt mere brugervenlig i forbindelse gps-navigering og musik, ligesom der bliver etableret genveje, som kan bruges i en lang række aps.

Træt af dårligt signal? Vildt trick til din iPhone: Få tal på din signalstyrke
Træt af dårligt signal? Vildt trick til din iPhone: Få tal på din signalstyrke

Udover den nye 3D touch-skærm vil de kommende iPhones ifølge 9to5mac.com blive udstyret med et 12 megapixel kamera og et opgraderet Face Time-kamera. Derudover vil der være mulighed for at få den nye telefon i en fræk rosa farvenuance, som kan ses i galleriet herover.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx