Af Gameplay - 02/02-16 08:19

Den perfekte kamera-kube til vinterferienDen perfekte kamera-kube til vinterferien

Hvad end du skal dokumentere det perfekte løb på den sorte løjpe eller et spektakulært styrt, så er et actionkamera det rette tilbehør til skiferien

storybild

(Billede: GoPro)

GoPro HERO4 Session er en regulær lille klump af et kamera. Kuben måler lige under fire centimeter på hver led og vejer blot 74 gram – og så er den vandtæt.

Det betyder, at det lille actionkamera er nemt at montere på for eksempel hjelm eller lignende, og den kubiske formfaktor gør samtidig, at kameraet uden problemer kan vippes 90 grader i monteringsrammen – det giver masser af frihed.

Betjeningen af GoPro HERO4 Session er dejlig enkel. Et tryk på den store røde knap på kameraets top, og videooptagelserne er i gang. Et lidt længere tryk starter intervaloptagelser. Og så er der en enkelt lidt mindre knap til at se optage- og batteristatus på kameraets meget lille skærm eller forbinde via wifi til din smartphone.

Smart! Kan du regne ud, hvad den her ring kan?
Smart! Kan du regne ud, hvad den her ring kan?

Detaljerne i kameraets betjening håndteres via den medfølgende app på smartphone, som blandt andet benyttes til at fjernbetjene kameraet, se optagelserne eller ændre indstillinger for videoopløsning. Det er enkelt at gå til, men betyder også, at du ikke lige kan ændre i indstillingerne, når du først er afsted, uden at hive telefonen frem.

En anden pris for kameraets lille kompakte størrelse er, at det genopladelige batteri er indbygget – det har kraft nok til omkring to timers optagelser, men kan ikke udskiftes, når det løber tør.

Derfor er din iPhone blevet langsommere
Derfor er din iPhone blevet langsommere

TEST: Her er det dårlige ved Apple Watch
TEST: Her er det dårlige ved Apple Watch

Kvaliteten af GoPro HERO4 Session optagelser er, med en opløsning på op til 1440p og 30 billeder i sekundet, udmærket til brug på mindre skærme, men fejler i detaljerne, når de blæses op på en stor skærm. Et godt actionkamera til prisen og nybegynderen.
Thomas Berger

Pris: 1.700 kr.
Web: Gopro.com
Karakter: 4/6

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Pornostjerne stod frem med påstande...
bt.dk
Amerikansk betjent sigtes for drab på...
bt.dk
Har tabt alle fodboldkarrierens...
bt.dk
Nu sælger hun sit gods: Dansk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx