Af Thomas Berger - 10/11-15 06:00

TEST: B&O leverer luksuslyd på fartenTEST: B&O leverer luksuslyd på farten

De trådløse hovedtelefoner Beoplay H7 er ikke kun smukke – de lyder også fantastisk, hvis du har økonomien i orden.

storybild

Pris: 3.299 kr.
Web: Beoplay.com
Karakter: 5/6

Det bliver hurtigt vanedannende at have Bang & Olufsens nye trådløse hovedtelefoner Beoplay H7 om ørene. Der er detaljer i musikken, som pludselig står frem med sådan en tydelighed, at ellers velkendte og gennemlyttede numre får nyt liv.

TEST: Sony Z5 er James Bonds nye telefon
TEST: Sony Z5 er James Bonds nye telefon

Beoplay H7 er bygget op omkring to 40 mm drivere, der leverer lyd i frekvensområdet 20 Hz til 20 kHz. Det giver et lydbillede, der strækker sig fra de helt dybe, næsten uhørlige lyde og hele vejen til de bitte små, tynde finesser, som er dem, der leverer den sidste finish til et godt stykke musik.

Hovedtelefonerne er trådløse og benytter Bluetooth 4.1, så der ikke er noget kabelbøvl. Det tager kun et øjeblik at parre hovedtelefonerne med telefonen, og så spiller musikken i omkring 20 timer, før det genopladelige batteri løber tør. Skulle det ske på farten, så er det også muligt at sætte kabel i hovedtelefonerne, så musikken kan fortsætte.

Spilfirma vil købe Candy Crush for 40 milliarder kroner
Spilfirma vil købe Candy Crush for 40 milliarder kroner

Aluminiumsfalden på hovedtelefonens højre hørebøf er berøringsfølsom, så du kan styre musikken og volumen med enkle strejf. Eller give fladen en let tryk for at svare på et indgående opkald via Beoplay H7’s indbyggede mikrofon.

Hovedtelefonerne vejer blot 280 gram, og sidder behageligt på hovedet. Hørebøfferne dækker ud over ørene og er beklædt med lammeskind, der matcher bøjlens læder – Beoplay H7 er ganske enkelt lige så smukke som de lyder.

Du får imidlertid også lov til at betale for helhedsoplevelsen, og hvis æstetikken ikke betyder alverden for dig, kan tilsvarende lydoplevelser fås billigere.


LÆS OGSÅ: TV: Sådan gør Adidas dine næste sneakers endnu mere perfekte

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lagde du mærke til det?...
bt.dk
Træn med Tanja: Spis dig i bedre form
bt.dk
FCK-manager jubler: Nu får han...
bt.dk
Peter Madsens dødsporno vist frem i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx