29/10-15 15:25

Samsung slår Apple med kæmpe-tabletSamsung slår Apple med kæmpe-tablet

Elektronikgiganten Samsung lancerer senere på året deres største tablet til dato, Samsung Galaxy View.

Nogle kan lide dem tykke, andre kan lide dem tynde. Nogle vil have dem små, mens andre foretrækker dem store. Meget store.

Elektronikproducenten Samsung lancerer derfor sin største tablet til dato, som har fået navnet Samsung Galaxy View.

Apples nye store iPad Pro, som kommer i handlen i november, har en skærm, som måler 12,9 tommer, men det slår Galaxy View med flere længder, da den måler hele 18,4 tommer.

Men hvor iPad Pro retter sig mod den professionelle bruger, så henvender det nye produkt fra Samsung sig specifikt til de forbrugere, som bruger deres tablet til at se underholdning på, fortæller Jimmy Voss, som er salgschef for Samsung Danmark.

- Med Galaxy View har vi set på, hvor og hvornår særligt de unge ser TV i dag, og ud fra det har vi skabt et helt nyt produkt, der egner sig specielt til TV, video og underholdning.

- Vi ved, at danskere i dag er mere villige til at betale for film- og musikstreaming i forhold til tidligere. I Europa bredt set er andelen, der betaler for streamingtjenester for eksempel steget med 400 procent siden 2014, siger Jimmy Voss, i en pressemeddelelse.

Samsung Galaxy View vil være tilgængelig i danske butikker i slutningen af året, både i en WiFi- og LTE-model (som understøtter 4G-netværk), til vejledende udsalgspriser på henholdsvis 5.499 kroner (WiFi) og 6.499 kroner (LTE).

På elektronikmessen CES i Las Vegas først på året blev der af elektronikproducenter fremvist tablets helt op til 65 tommer i størrelse, som fungerer som interaktive tv-skærme med touch-screen.

Samsung fortæller, at deres Galaxy View kommer i handlen sidst på året.

LÆS OGSÅ: Samsung tablet er en fluevægter med masser af muskler

LÆS OGSÅ: Samsung fintuner topmodel og opruster mod Apple

LÆS OGSÅ: TEST: Sonys tablet er let som en fjer men spækket med muskler

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Drama i supermarked: Gidseltager og...
bt.dk
Kendt shoppingcenter udvider: Nu...
bt.dk
Magnussen vil ikke tale om det: 'Det...
bt.dk
Praktikant med kritisk vidneudsagn...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx