Af Sebastian Kirk - 09/10-17 19:57; Opdateret: 09/10-17 20:08

Drømmer du også om en iPhone X? Så er der dårligt nytDrømmer du også om en iPhone X? Så er der dårligt nyt

Apples kommende flagskibstelefon lader vente på sig.

storybild

I toppen af iPhone X er der et indhak i skærmen, hvor blandt andet frontkameraet sidder. Netop det kamera er der problemer med at få produceret, og derfor bliver lanceringen sandsynligvis stærkt begrænset. (Billede: APPLE INC. / HANDOUT)

Apple præsenterede i sidste måned sin dyreste telefon til dato, da sløret blev løftet for jubilæumsudgaven iPhone X til en pris på omkring 10.000 kroner.

Telefonen kan forudbestilles fra den 27. oktober og vil være tilgængelig fra den 3. november - men nu forlyder det, at mange fans sandsynligvis vil blive slemt skuffede, hvis de forventer at få fingrene i en iPhone X (udtales '10') i år.

LÆS OGSÅ: Spritny iPhone går pludselig i stykker: - Apple er i krisetilstand, vurderer ekspert

Analytikeren Min-Chi Kuo, der af mange betragtes som den førende Apple-analytiker i verden, meddeler således ifølge MacRumors, at der har været problemer med produktionen, hvorfor salget af iPhone X først for alvor begynder i 2018.

Helt konkret er det front-kameraet, der bruger ansigtsgenkendelse i stedet for fingeraftryk til at låse telefonen op, der er problemer med at producere. Derfor vurderer Min-Chi Kuo ifølge Forbes, at der frem til januar kun vil være to-fire millioner eksemplarer tilgængelige på verdensplan frem til januar 2018.

LÆS OGSÅ: Ekspert er voldsomt begejstret: Apple har overgået sig selv

Og igen: det er på verdensplan. I hele fjerde kvartal sidste år solgte Apple til sammenligning 45 millioner iPhones. Så hvis du går og håber på, at der ligger en iPhone X under juletræet i år, så kan du nok godt begynde at skrue forventningerne ned.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Han kom alene tilbage fra...
bt.dk
Kongehuseksperter er ikke i tvivl:...
bt.dk
FCK gav ungt talent debut - men siger...
bt.dk
Slukker Palles VM-drøm: Får ikke...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx