Af - 01/08-16 21:23; Opdateret: 01/08-16 21:40

Så er der spritnye emojis på vej hos Apple: Se de 'mangfoldige' symboler herSå er der spritnye emojis på vej hos Apple: Se de 'mangfoldige' symboler her

Apple har løftet sløret for en række af deres nye emojis, som kommer senere på året.

Bildstrecke im Grossformat »

Når styresystemet iOS 10 senere på året bliver udgivet, bliver det sammen med en række nye emojis. Det skriver Apple på deres hjemmeside.

Faktisk er det snakke om over 100 nye og redesignede emojis, som Apples mange brugere kan få glæde af til efteråret, lyder det fra firmaet.

JAAA! Snart bliver Disney-emojier en del af din verden
JAAA! Snart bliver Disney-emojier en del af din verden

Klik igennem galleriet øverst for at se en række af de nye emojis.

- Denne spændende opdatering bringer flere kønsmuligheder til allerede eksisterede karakterer, hvilket inkluderer flere kvindelige atleter og professioner, smukke redesigns af populære emojis, et regnbueflag og flere familiemuligheder, lyder det i en meddelelse fra Apple.

Sangerinde får hug: Bruger upassende emoji til at hylde ofre for Istanbul-angreb
Sangerinde får hug: Bruger upassende emoji til at hylde ofre for Istanbul-angreb

Sagt lidt mindre kringlet er de nye emojis med til at bringe lidt mere diversitet ind på emojiboardet, så det ikke kun er mænd, der kan være bodybuilders, og at familiesammensætninger ikke kun behøver være mor, far og børn.

Apple fortæller, at de hele tiden forsøger at holde deres emojis opdaterede, så de reflekterer den diversitet, som der er blandt verdens befolkning.

LÆS OGSÅ: Dette køn sender flest smileys

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx