Af - 19/09-16 10:15

10 skjulte funktioner i den nye iPhone opdatering10 skjulte funktioner i den nye iPhone opdatering

Med lanceringen af iPhone 7 i sidste uge fik vi også iOS 10. Vi har samlet 10 smarte funktioner, som du finder i den nye opdatering.

storybild

Den nye opdatering indeholder massere af smarte funktioner (Billede: Eduardo Munoz)

I sidste uge lancerede Apple deres nye iPhone opdatering iOS 10, og den gemmer på massere af funktioner, som du helt sikkert ikke kendte til. iOS 10 indeholder blandt andet en opgradering af Siri og et optimeret iMessage.

Følg med i guiden nedenunder, der er inspireret af Mashable og få mest ud af den nye opdatering.

Voicemail Transskribering

I den nye opdatering vil iOS 10 nu kunne transskribere dine voicemails, så du kan se din meddelelse, før du lytter. Funktionen er stadig en betafunktion, så den transskriberer ikke 100 procent korrekt endnu.

Få den normale 'Home Button' tilbage

En ny feature i opdateringen er måden, man låser telefonen op på. I stedet for at hvile fingeren på 'Home Button', skal du nu trykke på den. Er du mere til den anden måde, kan du sagtens ændre det.

Gå til Indstillinger > Generelt > Tilgængelighed > Knappen Hjem

Gruppér dine notifikationer efter dag

Du kan nu gruppere dine notifikationer efter dag. På den måde kan du meget lettere rydde din skærm for notifikationer. Du kan også ved hjælp af 3D touch slette alle dine notifikationer på en gang.

Kontrollér iPhone lygtens lys

Som en del af den nye opdatering kan du nu kontrollere lysstyrken på iPhone-lygten via 3D touch. Du ændrer på lysstyrken ved at presse hårdt ned på lygte-ikonet. Her kan du vælge imellem styrkerne lav, medium og stærk.

Ændre på kvaliteten på billeder i beskeder

Du kan nu ændre på billedekvaliteten, når du sender dem via beskeder. På den måde kan du spare massere af data, når du sms'er med venner og familie.

Hop over i 'Beskeder' via Indstillinger > Beskeder > Scroll helt ned og aktiver 'Lav billedkvalitet'.

Rediger din billeder

I den nye opdatering er en af forbedringerne helt klart iOS' nye redigeringsmuligheder. Her kan du redigere alt fra lysstyrke, farve eller filter

Luk alle faner i Safari

Du kender det nok. Du har surfet på Safari, og pludselig har du 20 faner åbne. Det kan tage en krig at lukke dem én ad gangen, men det behøves du slet ikke.

Hold ikonet nede i højre hjørne (det med de to bokse) og tryk på 'luk faner'.

Tegn på dine billeder

I 'Foto-appen' kan du nu tegne på dine billeder 'Snapchat Style'.

Gå ind i dine Fotos > Vælg et billede > Tryk på ikonet nederst i midten > Tryk på ikonet nederst med de tre prikker > Markup.

Maps kan nu arbejde sammen med andre apps

Den indbyggede app Maps, kan nu arbejde sammen med tredjepart-apps såsom Yelp og TripAdvisor. På den måde bliver det lettere for eksempel at finde restauranter og booke bord.

Tegn og skriv i iMessage

Du har nu mulighed for at tegne sjove beskeder til dine venner og familie. Vend blot din telefon på siden, imens du er inde i en besked.

God fornøjelse!

LÆS OGSÅ: Her er løsningen: Sådan undgår du at miste de nye Apple AirPods

LÆS OGSÅ: Sådan fikser du den mest irriterende ændring på din iPhone

LÆS OGSÅ: TV: iPhone 7 er kommet til Danmark - få svar på dine spørgsmål her

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx