Af - 15/07-15 10:56

Forsker: Denne hårfarve giver dig større chance for job-succesForsker: Denne hårfarve giver dig større chance for job-succes

En undersøgelse fastslår, at én bestemt hårfarve kan sikre dig succes i dit arbejde.

storybild

Bruce Willis har intet hår. Stakkels ham. (Billede: Polfoto)

Brunt, sort, rødt, blond, leverpostejfarvet, gråt og mange nuancer derimellem. Der findes mange hårfarver, men en ny undersøgelse offentliggjort i det anerkendte magasin 'Journal of Applied Psychology' fastslår, at der er én bestemt hårfarve, der giver en større chance for at være succesfuld i sit arbejde.

LÆS OGSÅ: Sådan finder du de billigste afbudsrejser

Og det er heldigvis en hårfarve mange mennesker har - endda ofte mod deres vilje. En undersøgelse foretaget på 3.000 mennesker i aldre fra 20 til 74 viser nemlig, at mennesker med gråt hår har en række fordele. Det skriver Metro.

LÆS OGSÅ: Sådan får du flere 'likes' på Facebook

Og fordelene er som man forventer. Personer med gråt hår - sølvrævene, det grå guld - er nemlig ofte ældre og har mere erfaring, mens de også ofte er mere veltalende.

- Ældre medarbejder har en fordel i mere komplekse job, såsom juridiske og medicinale job - eller som ingeniør, hvor jobbet ændrer sig langsommere, fortæller forsker Stephen Dilchert.

LÆS OGSÅ: Kit Haringtons hår puster liv i Jon Snow-rygter


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx