Af - 05/01-15 12:27; Opdateret: 05/01-15 12:44

Netflix lukker ned for din amerikanske kontoNetflix lukker ned for din amerikanske konto

Det lader til, at Netflix er ved at blokere de forskellige DNS-servere, der indtil nu har givet danskere adgang til amerikansk indhold.

storybild

FILE - In this Friday, Jan. 17, 2014 file photo, a person displays Netflix on a tablet in North Andover, Mass. Stocks are down for many technology companies, including Netflix, which is down 25 percent since early March 2014. Biotechnology companies have also been hit hard. (AP Photo/Elise Amendola, File) (Billede: Elise Amendola)

Mange danskere har opdaget, at den amerikanske udgave af Netflix er væsentligt sjovere end den danske - der er flere film, tvserier og ofte nyere indhold.

Indholdet er normalt utilgængeligt for danskere, da licensaftaler til forskelligt indhold variere fra land til land, og derfor har mange kastet sig over såkaldte DNS-tjenester, der kan videre stille ens IP-adresse, så det ligner, at man befinder sig i USA.

NASA vil betale dig over 100.000 for at slappe af i sengen
NASA vil betale dig over 100.000 for at slappe af i sengen

Men nu lader det til, at streamingtjenesten er at lukke portene til det amerikanske skatkammer. Det har de gjort ved at blokere en række af de DNS-servere, som normalt bliver brugt til at snyde Netflix.

Det ses eksempelvis på Android, hvor Netflix har opdateret deres app, så den nu kun vil tillade Googles DNS. Og det er dermed blevet langt mere kompliceret at snyde sig til at være Amerikaner for Android-brugere.

Ifølge TorrentFreak er der dog ikke tale om en total blokering af DNS-tjenester på Netflix, men derimod et mindre forsøg, der skal afgøre, hvordan man nemmest udelukker brugere fra at snyde med deres opholdssted.

Smart streaming-trick kan være ulovligt
Smart streaming-trick kan være ulovligt

TV-program droppet efter voldtægtsanklager
TV-program droppet efter voldtægtsanklager

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx