Af - 14/03-14 14:06; Opdateret: 14/03-14 14:28

Snap: Her er alle de selfie-apps du behøverSnap: Her er alle de selfie-apps du behøver

Har du en uimodståelig trang til at fotografere dig selv og dele resultatet med hele verden, så har Apples App Store nu de rigtige apps til dig

storybild

Selfie apps samlet på et sted i Apple App Store. God fornøjelse med de mange apps. Men lad nu være med at gå ud i byen og tage selfies sammen med hjemløse. Det er bare dårlig smag! (Billede: App Store)

I Apples App Store opstår der indimellem nye sektioner, som skal gøre det lettere for brugerne at finde de rigtige apps. Eller at gå på opdagelse i apps, man ikke kendte.

LÆS OGSÅ: Giv dine gadgets en lag hud

Nu har Apple så oprettet en ny sektion i App Store, som muligvis ikke er den sektion, vi behøver, men i hvert fald er den sektion, vi fortjener!

Se billederne: Denne nye syge teenage-trend får dig til at væmmes
Se billederne: Denne nye syge teenage-trend får dig til at væmmes

Her kan du nemlig finde alle de apps, du overhovedet kan forestille dig, til at tage og dele selfies med hele verden. En del er gratis, mens andre koster penge. Dog maksimalt 19 kroner.

LÆS OGSÅ: Iphone 6 kommer til at ligne iPhone 5c

Selvfølgelig er Snapchat en del af samlingen, men kendte du for eksempel app’en 1 Second Everyday, som sammensætter dine selfies – ét sekund fra hver dag – til en lang fortælling om hele dit liv?

Læs flere nyheder på Lyd&Billede.dk

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx