Af - 19/09-15 16:07; Opdateret: 19/09-15 16:33

Afslører Facebook hemmelighed om ny funktion her?Afslører Facebook hemmelighed om ny funktion her?

Patent-dokumenter afslører, hvordan Facebook kan have udtænkt den nye funktion, hvor brugerne kan 'dislike' ... eller sende en emoji?

storybild

Facebook er snart klar til at teste en ny funktion, hvor brugerne kan 'synes-ikke-godt-om'. (Billede: Polfoto)

Tidligere på ugen kunne Mark Zuckerberg fortælle, at Facebook snart er klar til at give brugerne mulighed for at kunne 'synes-ikke-godt-om' noget. Hvordan den nye funktion præcis kommer til at se ud og virke, er endnu ukendt.

Men ifølge Next Web er der nu dukket informationer op, som kan hjælpe os med at stille nysgerrigheden en smule. På patent-dokumenter for Facebooks brug af emojis er det tydeligt påtegnet, hvordan det sociale medie har tænkt sig at bruge værktøjet på hjemmesiden. Og nu spekuleres det i, om det er sådan den nye knap kan se ud, når den bliver en realitet.

Afslører Facebook hemmelighed om ny funktion her?
Afslører Facebook hemmelighed om ny funktion her?

Facebooks emoji-reaktions-patent stammer tilbage fra 2013, men et nyere dokument dateret til d. 23. december, 2014, viser, hvordan man i stedet for et 'like' kan vise sin reaktion med en emoji:

Nu kan du snart dislike på Facebook
Nu kan du snart dislike på Facebook


Facebook råder selv over adskillige emojis, som brugerne kan bruge som reaktioner i kommentarfeltet. Kigger man nærmere på patent-papirerne ser det dog ud som om, at brugerne ikke får mulighed for at bruge de mange emojis som reaktion på en status. Kun en række emojis er mulige at vælge fra menuen, som dukker op(421).

Derudover viser der sig et mindre ikon ved billedet på personen(441), som har reageret på opslaget. Det giver plads til at brugeren, som har slået indholdet op, hurtigt vil kunne se reaktionen fra brugeren, som har svaret med en emoji.

Provokatør advarer: I morgen stener jeg en kat til døde
Provokatør advarer: I morgen stener jeg en kat til døde

Ifølge Mikael Lemberg, som tidligere har været ansat på Facebooks europæiske hovedkvarter, har muligheden for at kunne 'synes-ikke-godt-om' været det mest efterspurgte fra brugerne, siden like-knappen blev introduceret.

Brugerne har været træt af, at Facebook kun tegner et glansbillede af brugerne. Læs mere om, hvorfor dislike-funktionen først kommer nu her.


LÆS OGSÅ: TV: Se de irriterende typer på Instagram - er du en af dem?

LÆS OGSÅ: Hvor godt kender du Superligaen?

LÆS OGSÅ: Midt i skilsmissen: Prins Nikolai støtter sin mor på Facebook

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx