Af - 30/10-14 13:08; Opdateret: 30/10-14 14:10

Han har altid et billede af sin kone med sig. Når du hører deres historie vil du forstå hvorforHan har altid et billede af sin kone med sig. Når du hører deres historie vil du forstå hvorfor

Denne historie viser, at kærlighed aldrig dør, hvis den er stærk nok.

storybild

(Billede: Twitter)

En bruger på siden Imgur spiste forleden frokost på en amerikansk diner i Californien.

Ved nabobordet sad en ældre mand med et billede af en kvinde. Det fik brugerne, der går under navnet 'Soulrose' til at sætte sig ved mandens bord for at høre historien bag.

- Som jeg havde forventet var billedet af mandens kone, men jeg havde ikke regnet med, at han havde en så spændende historie. De to mødte hinanden, da de var 17 år, og datede i en kort periode. Manden skulle i krig, og hun skulle flytte, så de mistede kontakten. Men gennem hele krigen blev den unge kvinde ved med at være i hans tanker. Derfor besluttede han sig for at finde hende, da han kom hjem igen. Han ledte efter kvinden i ti år og nægtede at date andre. Folk sagde til ham, at han var vanvittig. Og han svarede 'Ja, jeg er. Vanvittigt forelsket', sagde manden ifølge brugeren.

Tinder-chef afslører: Så kræsne er kvinderne
Tinder-chef afslører: Så kræsne er kvinderne

Historien tog en vild drejning, da manden rejste til Californien og skulle have studset skægget efter et par dages ophold.

- Han fortalte barberen om kvinden han havde ledt efter i ti år. Barberen greb telefonen og ringede til sin datter. Det var hende! Hun havde også ledt efter ham, og manden friede til hende på stedet, da de omsider mødtes igen, skriver Soulrose.

De to var gift i 55 år, men kvinden døde for fem år siden.

Enkemanden tager hendes billede med sig overalt og kysser hende godnat hver aften.

Historien lyder næsten for god til at være sand, men der tilsyneladende flere, der er stødt på manden.

Snedigt OG billigt: Simpelt trick redder din makeup
Snedigt OG billigt: Simpelt trick redder din makeup

Madina Bashizaduah fra San Francisco lagde et billede af manden på Twitter i sidste uge, hvor han igen sidder med et billede af sin kone.


Moralen må være, at det er en god ide at tage en snak med ældre medborgere i ny og næ. Deres historier kan være mindst lige så rørende, som dem du kan se i biografen.

TV: Det her må være Danmarks bedste frieri!
TV: Det her må være Danmarks bedste frieri!

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Elon Musk om Tesla-problemer: 'Det...
bt.dk
Dansk skuespiller var alle vegne...
bt.dk
Mascha om forholdet til sin nye...
bt.dk
Tv-ekspert stiktosset over p-afgift:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx