Af - 04/05-15 10:31

Medie: Apple laver om på din iPhoneMedie: Apple laver om på din iPhone

Flere medier skriver ligeledes, at Apple vil introducere hele to nye iPhones i år.

storybild

Apple-chefen Tim Cook ved lanceringen af iPhone 6 og iPhone 6 Plus. I år kommer iPhone 7 angiveligt. (Billede: AP/Polfoto/arkivfoto)

Apple ændrer udseendet på den kommende iPhone 7, der i modsætning til den nuværende vil have to linser bag på kameraet. Det skal give billeder af højere kvalitet end det enkeltlinse-system med integreret zoom, som vi ser i dag.

Det afslører en patentansøgning, som Apple har sendt til de amerikanske patentmyndigheder, skriver appleinsider.com.

Rygterne om det forbedrede kamera har svirret længe, og det berømte Apple-orakel, John Gruber, har tidligere fortalt, hvordan han har hørt en fugl synge om det nye kamera.

- Det, jeg specifikt har hørt, er, at næste års kamera kan blive den største kamera-forbedring nogensinde. Jeg ved ikke engang, om det her giver mening, men jeg har hørt, at det bliver et mærkeligt to-linse-system, hvor kameraet på bagsiden bruger to linser, hvilket giver billeder af digital spejlrefleks kamera-kvalitet, sagde han allerede tilbage i november ifølge The Tech Block.

Nu er patentet altså søgt.

Endelig! Længe ventet funktion kommer nu til Facebook Messenger
Endelig! Længe ventet funktion kommer nu til Facebook Messenger

Ingen ville komme til 10-årigs fødselsdag - men så fik mor en god idé
Ingen ville komme til 10-årigs fødselsdag - men så fik mor en god idé

Apple-guru: iPhone 7 kommer
Samtidig spekuleres der heftigt i, at Apple skulle sende hele to telefoner på markedet: En iPhone 6S skulle være på trapperne, mens en iPhone 7 skulle følge den normale iPhone-cyklus og udkomme til september.

At Apple skulle sende to telefoner på markedet afvises dog af den normalt velorienterede Apple-analytiker Ming-Chi Kuo, der mener at vide, at Apple helt dropper 6S og går direkte til iPhone 7. Ifølge Ming-Chi-Kuo bliver telefonen sendt på gaden til september. Årsagen til at Apple springer S-udgaven over skulle være, at den nye telefon er så massiv en forbedring, at den fortjener sit eget navn - iPhone 7.

Udover det markant forbedrede kamera skulle den kommende telefon indeholde Force Touch, hvilket bruges således, at iPhonen reagerer ud fra, hvor hårdt du trykker.

Ming-Chi Kuo fortæller desuden, at Apple arbejder på at udskifte den hårde metal-form ud med en tyndere løsning. Det bliver dog først aktuelt fra 2016, siger han.

TV-test: Hvad mener Siri om prins Henrik og Citybois?
TV-test: Hvad mener Siri om prins Henrik og Citybois?

André vil sælge sin iPhone NU: Jeg græder mig i søvn
André vil sælge sin iPhone NU: Jeg græder mig i søvn

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kontroversielle tweets blev...
bt.dk
Tør du se den? Ny horrorfilm har...
bt.dk
Ronaldo nægter sig skyldig i kæmpe...
bt.dk
Tv-seere sviner ung mor til efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx