Af - 04/05-15 10:31

Medie: Apple laver om på din iPhoneMedie: Apple laver om på din iPhone

Flere medier skriver ligeledes, at Apple vil introducere hele to nye iPhones i år.

storybild

Apple-chefen Tim Cook ved lanceringen af iPhone 6 og iPhone 6 Plus. I år kommer iPhone 7 angiveligt. (Billede: AP/Polfoto/arkivfoto)

Apple ændrer udseendet på den kommende iPhone 7, der i modsætning til den nuværende vil have to linser bag på kameraet. Det skal give billeder af højere kvalitet end det enkeltlinse-system med integreret zoom, som vi ser i dag.

Det afslører en patentansøgning, som Apple har sendt til de amerikanske patentmyndigheder, skriver appleinsider.com.

Rygterne om det forbedrede kamera har svirret længe, og det berømte Apple-orakel, John Gruber, har tidligere fortalt, hvordan han har hørt en fugl synge om det nye kamera.

- Det, jeg specifikt har hørt, er, at næste års kamera kan blive den største kamera-forbedring nogensinde. Jeg ved ikke engang, om det her giver mening, men jeg har hørt, at det bliver et mærkeligt to-linse-system, hvor kameraet på bagsiden bruger to linser, hvilket giver billeder af digital spejlrefleks kamera-kvalitet, sagde han allerede tilbage i november ifølge The Tech Block.

Nu er patentet altså søgt.

LÆS OGSÅ: Endelig! Længe ventet funktion kommer nu til Facebook Messenger

LÆS OGSÅ: Ingen ville komme til 10-årigs fødselsdag - men så fik mor en god idé

Apple-guru: iPhone 7 kommer
Samtidig spekuleres der heftigt i, at Apple skulle sende hele to telefoner på markedet: En iPhone 6S skulle være på trapperne, mens en iPhone 7 skulle følge den normale iPhone-cyklus og udkomme til september.

At Apple skulle sende to telefoner på markedet afvises dog af den normalt velorienterede Apple-analytiker Ming-Chi Kuo, der mener at vide, at Apple helt dropper 6S og går direkte til iPhone 7. Ifølge Ming-Chi-Kuo bliver telefonen sendt på gaden til september. Årsagen til at Apple springer S-udgaven over skulle være, at den nye telefon er så massiv en forbedring, at den fortjener sit eget navn - iPhone 7.

Udover det markant forbedrede kamera skulle den kommende telefon indeholde Force Touch, hvilket bruges således, at iPhonen reagerer ud fra, hvor hårdt du trykker.

Ming-Chi Kuo fortæller desuden, at Apple arbejder på at udskifte den hårde metal-form ud med en tyndere løsning. Det bliver dog først aktuelt fra 2016, siger han.

LÆS OGSÅ: TV-test: Hvad mener Siri om prins Henrik og Citybois?

LÆS OGSÅ: André vil sælge sin iPhone NU: Jeg græder mig i søvn

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx