Af - 25/06-15 12:58

Er du klar? Sådan vil Snapchat give dig reklamer lige i smaskenEr du klar? Sådan vil Snapchat give dig reklamer lige i smasken

Nu skal der for alvor til at tjenes penge på det sociale medie.

Bildstrecke im Grossformat »

Ovenfor kan du se, hvorfor Snapchat mener, at video er en guldgrube for deres annoncører.

Snapchat har lanceret deres plan for, hvordan de vil tjene penge på reklamer direkte på det sociale medie. Snart kan du regne med at se sponsoreret video, der bliver afspillet på højkant.

Det skriver det amerikanske reklametidsskrift Adweek.

I den nærmeste fremtid kan du forvente, at få præsenteret en reklame direkte til dig, når du går på opdagelse i Snapchat. Reklamerne vil blive sendt direkte blandt andet indhold og bliver rullet ud både i de stories, der er bestemt på din lokation, samt i Discover-funktionen.

Der kommer altså ikke pludselig et slagtilbud i blandt snaps fra vennerne, men sidder du og følger en story fra Las Vegas eller Copenhagen, så er du ikke fredet længere.

Det sociale medie er for nyligt blevet vurderet til at være godt 20 mia. amerikanske dollar værd, og det er i liga med konkurrenterne Facebook og Twitter.

SE HER, PIGER: 'Nuddelhår' er kommet på Snapchat!
SE HER, PIGER: 'Nuddelhår' er kommet på Snapchat!

Direktøren, den 25-årige Evan Spiegel, mener dog, at han har en fordel over sine to konkurrenter på videosatsningen, som går under navnet 3V.

- Med smuk, vild video i fuld skærm på mobilen, så kan vi lave et reklameprodukt, der respekterer vores brugere og deres privatliv. Det er noget, som er meget vigtigt for os, siger Evan Spiegel.

Ny app hitter: Som Facebook og Snapchat - men med unikt twist
Ny app hitter: Som Facebook og Snapchat - men med unikt twist

Tidligere har hygiejnevirksomheden Procter & Gamble, der ejer mærker som Pantene, Pringles, Ariel og Gillette, sponsoreret 'Father's Day' storyen. Tidligere i juni har McDonald's lagt penge for at få sit eget filter.

Sådan blev ikonisk Snapchat-logo skabt
Sådan blev ikonisk Snapchat-logo skabt

Nedenfor kan du se Snapchats direktør Evan Spiegel forklare, hvorfor det er en særlig god investering at sælge videoreklamer hos ham.

LÆS OGSÅ: GALLERI: Her er Snapchat-funktionerne vi mangler

LÆS OGSÅ: TV: Derfor skal du bruge Snapchat

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx