Af Thomas Berger - 07/04-15 10:23

GadgetNyt: Microsoft-tablet, Bjarke Ingels og vild USB-nøgleGadgetNyt: Microsoft-tablet, Bjarke Ingels og vild USB-nøgle

Udover Samsung Galaxy S6 Edge er der flere spændende gadget-historier i denne uge.

storybild

Bjarke Ingels Group designer smart lock
LÅS: Arkitektfirmaet Bjarke Ingels Group står bag designet af det nystartede tech-firma Friday Labs’ kommende smart lock, der understøtter både Bluetooth, Wi-Fi, Thread og Apple HomeKit. Dimsen fungerer til låse med en såkaldte dødbolt, som vil kunne åbnes med en smartphone – løber telefonen tør for strøm, fungerer den almindelige nøgle fortsat. Selve smart lock-enheden har en udskiftelig skal af enten træ, porcelæn eller metal.

Låsen kommer til at koste cirka 1.700 kr, når den lanceres til efteråret, men kan allerede nu forudbestilles til omkring det halve via crowfunding-siden Indiegogo.com.

TEST: Samsung Galaxy S6 har masser af kant
TEST: Samsung Galaxy S6 har masser af kant

Prisvenlig Surface fra Microsoft
BÆRBAR: Umiddelbart ligner den helt nye Surface 3-maskine fra Microsoft sidste års Surface Pro 3 enheder, men den er slankere, lettere og ikke mindst langt mere prisvenlig. Surface 3 kører Windows 8.1 på en 10,8 tommer skærm med en opløsning på 1920 x 1280 pixel. Den er bygget op omkring en Intel quad-core Atom x7 processor og udstyret med to eller fire gigabyte ram og enten en 64 eller 128 gigabyte SSD-harddisk. Kabinettet er udført i magnesium, vægten er nede på 622 gram og batteritiden oppe på ti timer.

Surface 3 er i butikkerne den 7. maj til en pris henholdsvis 4.699 eller 5.599 kr.

Her er dit TV, din telefon og dine gadgets i 2015
Her er dit TV, din telefon og dine gadgets i 2015

B&O laver lyd til HP
VELLYD: Fremover skal du gerne have lyst til at skrue op for lyden, når du ser film eller hører musik på din bærbare computer. Hardwareproducenten HP har nemlig indgået et samarbejde med danske Bang & Olufsen, som fremover skal ”fintune notebooks, desktops, tablets og tilbehør for at sikre en optimal lyd i HP’s produkter.” HP har tidligere fået leveret deres lydløsninger af Beats, der sidste år blev solgt til Apple, mens B&O før har leveret computerlyd til Asus.


Verdens vildeste USB-nøgle?
USB: InfinitByte prøver via Kickstarer.com at finde finansiering til en USB-nøgle med to indbyggede Micro-SD-kortlæsere og dermed op til fire terabyte lagerkapacitet. Den har USB 3.0 og kan tåle at ligge på tre meter dybt saltvand i tre døgn.

Prisen er 500 kr. uden hukommelse.

TEST: Sonys seneste tablet er fyldt med muskelkraft og lækre billeder
TEST: Sonys seneste tablet er fyldt med muskelkraft og lækre billeder


Ny tablet fra Samsung
ANDROID: Samsung lancerer til maj deres nye Galaxy Tab A – indmaden byder på en 1,2 Ghz quad-core processor, 1,5 gigabyte ram og op til 32 gibabyte hukommelse. Skærmen er på 9,7 tommer med en beskeden opløsning på 1024 x 768 pixel.

Vejledende priser lyder fra 2.399 til 3.199 kr.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx